tiistai 1. huhtikuuta 2014

Jännitystä ja arvontaa

Eilen tuli Rurokista PetExpon yhteydessä järjestettävän kissanäyttelyn vahvistuskirje. Ihan ongelmitta ei ilmoittautuminen sujunut sillä omakissa- järjestelmän kautta se ei onnistunut lainkaan ja nyt vahvarista puuttuu kissan tiedot. Oma nimi siitä kyllä ilmenee eli olen sitten vissiin itse esiteltävänä ;) Noh, onneksi Caleana löytyy ilmoittautuneiden joukosta ja voin hänen tietonsa siihen vahvariin itse kirjoittaa. Mitähän tässä vielä ehtii tapahtumaan ennen näyttelyä....
 
 
Meikäläinen treenaa tätä poseerausta taas. 
Kissakas - sivuston kautta sain jokunen viikko sitten tietää, että Messukeskus valitsee joukon bloggaajia, jotka pääsevät veloituksetta bloggaajapassilla messuille  kaikkina messupäivinä. En olisi kyllä ikinä uskonut, mutta hetki sitten tuli sähköpostilla ilmoitus, että bloggipassi odottaa minua messukeskuksessa ensi viikon perjantaina, jihuu!! Tähän diiliin kuuluu myös kaksi vapaalippua, jotka tullaan arpomaan blogin lukioiden kesken. Olkaahan siis kuulolla, sillä arvonta käynnistyy lähiaikoina!!!
 
Mä toimin sit arpatyttönä.
 


7 kommenttia:

 1. Hei, vastavisiitillä blogissasi. Meinasin revetä näytelmäajatukselle, että itseäsi esittelet!

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Onnea blogipassin omistajalle! Erinomaisen kannattava linkkausvinkkaus siis. :-)

  T. Minna Kissakkaasta (yritin kirjautua Google-tilin kautta, mutta jostain syystä ei antanut tulla niin, höh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin kannattava :-D Kiitos siis vinkistä!

   Poista
  2. Mulla Kissakkaassa oli nyt illalla PetExpo-lippujen arvonta. Arvoisa virallinen valvoja = Justus-kissa nukkui koko toiminnan ajan. En viitsinyt herättää. ;-)

   Poista
  3. (Oho, nyt Google-tili-tunnistautuminen toimi!)

   Poista
 3. Onnea blogipassin johdosta :) Ehkä jos jättää sen kissanäyttelyn ihan kissoille :D Onnea näyttelyyn!

  VastaaPoista