tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kontrolli

Eilen oli poikien vuoro tehdä visiitti eläinlääkärin luokse. Kyseessä oli rutiinitarkastukset sekä rokotusten uusiminen. Mallikkaastihan se reissu meni. Pojat matkustivat nätisti kimppaboxissa ja odotushuoneessakin odoteltiin äänettömästi tarkkaillen.
 
On sitä aika sekalainen seurakunta :) Osaatko yhdistää mikä kuuluu kenellekin?
 
 
Ensin oli Jerryn vuoro päästä lääkärin käsittelyyn. Herra antoi kopeloida itseään hienosti mukisematta ja hampaat (ollut usein pientä ientulehduksen poikasta) olivat lääkärin mielestä loistavassa kunnossa, kuten myös silmät ja korvat puhtaat. Yleisvaikutelma oli hieno ja reipas poika. Piikkikään ei näyttänyt tuntuvan missään.
 
Tomppaa saikin sitten hetken houkutella ja kaivaa boxin uumenista, mutta lopulta poika pääsi tutkimuspöydälle asti. Hienosti meni Tompankin osalta. Silmissä oli hieman rähmää ja suussa pientä punoitusta, mutta terveen paperit tuli. Rokotuskin sujui mallikkaasti, joten kotimatkalle päästiin reippaiden poikien kanssa.
 
Tompalle käytiin vielä apteekista ostamassa lääkärin suosituksella bepanthen eye silmätippoja ja jälleen kerran uusi hammasharja ja tahna hampaiden puhdistukseen.
 
Jerry on meidän taloudessa ollut aina se, jolla on ollut orastavaa ientulehdusta. Tällä kertaa yllätyin todella, kun tätä "kruunua" kantaa nykyään Tomppa. Jerry tosin rakastaa meidän kissoista eniten kuivanapuja, joten se saattaa olla syy miksi herran hampaat ovat kunnossa. Tomppa on enemmän märkäruuan ystävä.
 
Caleanan hamsterivillitykseen ollaan ostettu eläinkaupasta luita jyrsittäväksi, joista myös Jerry on ollut kohtuullisen kiinnostunut. Tomppaa kiinnostaa enemmän vain leikkiminen luiden kanssa kuin niinkään niiden pureskelu....
 
Kotimatka oli jo lähes loppusuoralla ja viimeisissä liikennevaloissa odoteltiin, kun auton täytti järkyttävä kissanköntsän haju. Aluksi luulimme, että kyseessä oli vain tuhnu ilmoituksena ja varoituksena siitä, että tämä reissu voisi jo loppua....mutta haju vain yltyi. Siinä hajussa ja autossa istuessa ei liikennevalojen vaihtumisen odotusta ole kyllä koskaan odotettu niin hartaasti kuin eilen... Kotona pojat päätyivät koppineen päivineen suoraan pesuhuoneeseen ja puhdistuspuuhat alkoivat. Onneksi kissat säästyivät tahroilta ja "tuotos" oli tehty boxin nurkkaan suojien päälle. Helpolla puhdistuksella siis selvittiin. 
 


Me pojat käytiin vähän lekurissa! Ja kiitoksena siitä ei kiusallakaan ei katsota kameraan!
 
 
 

3 kommenttia:

  1. Reippaita poikia ja tyttö! Täällä vasta odotetaan, että kello tulisi tarpeeksi jotta voimme lähteä ell-tätiä moikkaamaan. Normikontrolli täälläkin.

    VastaaPoista
  2. Millaisia luita olette Caleanalle ostaneet? Unnalla on ollut kuivattuja kanankauloja, mutta ne ovat aika rapeita ja napakampikin syötävä olisi varmaan hyväksi.

    VastaaPoista
  3. Meilläkin on kanankauloja, mutta lisänä löytyy mm. poron kylkiluita ja possun saparoita.

    VastaaPoista