lauantai 19. huhtikuuta 2014

Selfie

Maailmalla suurta menestystä saavuttanut omakuva eli selfie on saavuttanut myös meidän taloutemme. Kuvassa ei ole kumpikaan henkilökunnan edustaja vaan muodissa mukana kulkee kukas muukaan kun neiti täpläturkki :)
 
Wikipediasta kopsattua: "Selfie, selfis tai omis on valokuvattu omakuva, joka otetaan tavallisesti pienellä digitaalikameralla, webkameralla tai kännykän kameralla. Selfiet otetaan usein nopeasti ja ne saattavat olla epäselviä tai vinoja valokuvia. Selfiet jaetaan usein sosiaalisen median kautta, esimerkiksi Facebookissa tai Twitterissä. Selfiet ovat usein vapaamuotoisia kuvia, tyypillisesti otettuja pitämällä kameraa oman käden pituudella tai peilin kautta kuvattuna. Niissä on tavallisesti vain valokuvaaja itse."
 
 
Tässä on selfis ála Caleana
 
 
Neidin ottama kuva on varsin salaperäinen, eihän sitä nyt netissä kannata ihan mitä tahansa julkaista...


5 kommenttia:

 1. Kyllä Caleana osaa! Nyt sitten vaan pojat mukaan tähän trendihommaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida poikia maailman trendit kiinnostaa. Kunhan on ruokaa, kavereita, rapsutuksia, välillä omaa rauhaa ja paikka johon käpertyä niin se riittää :)

   Poista
 2. Ihan mysteerijuttu! Caleana ottaa itse kuvia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin jättäny kännykän kameran päälle ja jotenkin se neiti osas laittaa tassunsa oikealle näppäimelle. No ainakin tästä on nyt sit todistusaineistoa :)

   Poista