tiistai 27. joulukuuta 2011

Paluu arkeen

Nyt on joulunpyhät vietetty ja aika käydä lahjasaldoa läpi. Ilmeisen kilttejä poikia meillä on ollut sillä alla olevassa kuvassa eivät ole edes kaikki pukin tuomat lelut :)
Joulu meni poikien osalta rauhallisesti, tai ainakin näin olemme kuulleet. Isäntäväki itse suuntasi joulun viettoon keski-Eurooppaan ja poikien oli tarkoitus lähteä lomalle mummolaan. Saimme tietää, että heti perjantaina pojat olivat laittaneet tuulemaan ja leikkineet täydellä talouspaperirullalla. Tarkoituksena oli ilmeisesti juhlistaa lomaa isäntäväestä tai yrittää saada hoitajat hermoromahduksen partaalle jo heti alkuunsa :) Tarkoituksena siis oli, että pojat olisivat lähteneet kyläilemään ( oma huonekin oli tehty ja kaikki mukavuudet odottivat), mutta Tomppahan päätti ettei hän lähde mihinkään, vaan linnoittautui sängyn alle heti kopan nähdessään. Jokunen hetki kuulemma kesti ja useampi ihminen yritti maanitella sinttiä boxiin, mutta pikkumies pysyi sitkeästi piilossa. Tämä tarkoitti siis sitä, että Jerryäkään ei lähdetty siirtämään vaan Tomppa järjesti pojille oman loman kotiin. Privaattipalvelu pelasi tietenkin hyvin, kun hoitajat joutuivat vartavasten tulemaan poikia ruokkimaan, leikittämään ja katsomaan muutenkin siisteyden perään :) Aika velikultia noi lapsukaiset :D

Minähän en minnekään lähde....


Huomenna on Tompalla suuri päivä sillä kastraatioreissu pikkumiestä odottaa. Pitää vissiin alkaa jo luomaan sotasuunnitelmaa, jolla poika saataisiin kuljetuslaatikkoon....

6 kommenttia:

 1. Voi voi, isoveli on ehkä paljastanut mitä koppaan laittamisesta saattaa seurata, ja viisaasti pikku sintti pistää hanttiin! Söpö kurkkija hän kyllä on. Voi toista, on se surullista kun kulkuset lähtevät, mutta pakkohan se on... Hyvää ja onnistunutta lääkärireissua (jos sinne asti saatte Tompan houkuteltua!)

  VastaaPoista
 2. Kun on kerran hyvään paikkaan päässyt, niin mitäs sieltä pois lähtemään! Tsemppiä huomiselle teille kaikille!

  VastaaPoista
 3. Melkoisia velikultia. Miksipä sitä pois kotoa lähtemään? Kotonahan on kiva olla. Toivottavasti pääsette kuitenkin sinne lääkäriin.. ja ajoissa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tomppa-ressua on vissiin kuljeteltu sen pienen elämän aikana usein. Meillä Jaffa,autossa huutaja,pelkää yli kaiken koppakuljetuksia. Se näyttelee joka kerran kuollutta,kun sitä viimein nostetaan koppaan. Se on niin kiltti=nössö, ettei pane muutoin hanttiin.
  Teidän pojat ovat olleet tosi kilttejä kun katsoo tota lahjamäärää ja kuinka paljon herkkulahjoja on mennyt suusta sisään!

  VastaaPoista
 5. Mitenkäs meni? Toivottavasti hyvin!

  VastaaPoista
 6. Hyvinhän se meni! Sain juuri blogin tehtyä :)

  VastaaPoista