maanantai 19. joulukuuta 2011

Hienosti meni!

Jerry tarkisti varmuuden vuoksi, että koppa oli kunnolla kiinni :)

Juuri kotiuduttiin eläinlääkäristä ja pikkumies sai paljon kehuja väristään ja käytöksestään (me vähän pelkäsimme millaisen shown Tomppa päättää laittaa pystyyn :). Koppaan joutuminen ei kyllä tuntunut pojasta yhtään kivalta ja vastustus oli melkoinen. Ja voi sitä äänekästä protestointia!! Automatkalla saimme kuulla Tompan suusta ensimmäisen kerran oikein ison pojan mouruamista. Ennen lähtöä Jerrykin oli vähän hämillään ja ihmetteli mihin kaveri hävisi kun ääni kuului, mutta sintti oli kadoksissa (kopassaan).

Jerry kannusti reissulle lähtevää kaveria

Ensi viikolla on sitten vuorossa seuraava käynti lääkärissä, kun Tompalla on edessä kastraatio. Vanhasta viisastuneina varasimme aamuajan, jotta päivä menee tokkurasta heräämiseen ja unien jälkeisen riuhumisen tasaannuttamiseen :) Jerry leikattiin aikoinaan illalla ja voin sanoa, että koko yönä ei nukuttu, kun duracell-patterit oli täyteen ladattu.

4 kommenttia:

 1. Kiva että käynti sujui hienosti. Teillä on siellä reipas pikkupoika:)

  VastaaPoista
 2. Kröhöm...Tuota. Jos Tomppa pelästyi sitä, että päätyisi takaisin tänne pirttihirmun luo, oman kivan isoveljen luota?

  VastaaPoista
 3. Hyvä Tom!! Selvisit takaisin Jerryn luo!
  Meillä tuo samanvärinen kissa huutaa autossa ihan mahtavasti! Joskus kuunneltiin sitä yli kahdensadan kilometrin pituinen koko matka mummolaan ja takaisin. Nykyään on hankittu hoitopaikka tai hoitaja ko matkan ajaksi.

  VastaaPoista
 4. Hienoa Tomppa! Toivottavasti kastraatioreissu sujuu yhtä hyvin :)

  VastaaPoista