torstai 29. joulukuuta 2011

Toipilas Tomppa

Tompalla oli eilen suuri päivä. Huolella laadittu "poikaboxiin"- sotasuunnitelma onnistui täydellisesti ja jopa helposti :) Olimme siis jo hyvissä ajoin odotushuoneessa odottamassa Tompan vuoroa. Tompalla sattui olemaan paikalla kohtalotoveri, joka protestoi hyvinkin äänekkäästi olotilaansa. Meidän poika se vain makoili tyynesti kopassa. Lääkäri ei aluksi muistanut, että olimme olleet edellisellä viikolla rokotuksessa, mutta kunhan pikkumies kopasta saatiin näytille muisti lääkärintäti tämän veijarin (mustasta raidasta selässä).

Leikkaus meni hyvin ja heti heräämisen jälkeen soitettiinkin, että pojan voisi tulla hakemaan. Aika pihallahan pikkumies oli ja väsynyt. Jerry oli innoissaan, että kaveri tuli kotiin, mutta ei oikein ymmärtänyt kun Tomppa ei ollutkaan leikkituulella. Pari kertaa Jerry yritti leikin tynkää aloittaa, mutta toipilashan ei muuta kuin käänsi kylkeä.

Meidän pieni raasu

Tompan annettiin huilia ja nukkua kylppärin lattialla rauhassa, mutta välillä Jerry äänekkäästi vaatii päästä kaveriaan moikkaamaan ja pesemään turkkia.

Täällä vartioin minä! Jerry vahti ettei Tomppaa häiritä

Aikoinaan Jerryn leikkausjälkeä ei huomannut lainkaan ja meinasinkin alkusi, että onkohan mitään tehty :) Toipuminenkin oli nopeaa ja vauhti oli jo päällä ennen puolta yötä (leikattiin klo 17). Tompan kohdalla toipuminen vei kauemmin (koko päivän) ja leikkauksen kyllä huomasi. Pieni huoli meillä kuitenkin illan mittaan oli, kun tietyissä asennoissa Tompan istuessa kaakeliin jäi verisiä tahroja. Vuotoa ei kuitenkaan ollut joten lääkärin mielestä mistään akuutista ei ole kyse. Yöksi pojat siirrettiin kahdestaan keittiöön nukkumaan ja aamulla oven avatessa vastassa oli vanha kunnon  Tomppa, täynnä energiaa:)

Kaverista oli apua, kun itse ei jaksanut kaikkea pestä

Päivän mittaan pojat ovat ottaneet painimatseja toistensa kanssa, joten vauhti jatkuu entiseen malliin.

5 kommenttia:

 1. Voi pientä väsynyttä! Onneksi olemassa on kaveri kuka pitää huolta jos toinen on väsynyt ja toipilas. Ja hyvä että vanha kunnon Tomppa palasi takaisin!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä Tomppaa! Hyvä, että suunnitelmanne onnistui ja Tomppa saatiin ajoissa matkaan. Ihanaa kun Jerry niin toista hoitaa ♥

  VastaaPoista
 3. Tomppa-raasu -kuva on tosi hellyttävä!
  Kiva kuulla, että toipuminen on tapahtunut noin nopeasti!

  VastaaPoista
 4. Auts, kaveri! Tää oli tää juttu, joo... Paljolti hyvää toipimisenjatkoa toivottelen!

  VastaaPoista
 5. Urhea Tomppa ♥, Jerry hienosti lohduttaa. "Hiukka se nipistää, mutta pian jo helpottaa. Ja olo on jotenkin kevyempi."

  VastaaPoista