sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Salasyömärit

Tompalla, Jerryllä ja henkilökunnalla on salaisuus. Se liittyy ruokailuun. Pojat syövät  muutoin samaa allergisten ruokaa kuin Caleanakin, mutta joskus kaksikko saa herkutella.

Tänään oli taas herkuttelupäivä. Herkkuhetki pyritään järjestämään siten, ettei Caleana kiinnitä tilanteeseen mitään huomiota. Toinen henkilökunnan jäsenistä linnoittautuu poikien kanssa makkariin ja tarjoilee ruokaa ja toinen kiinnittää Caleanan huomion leikkiin (jos neiti tajuaa, että jotain outoa tapahtuu). Aina neiti ei edes ole tajunnut, että pojat "katoavat" jonnekin hetkeksi ja palaavat piilosta tyytyväisinä ja salaperäisinä huuliaan nuollen.  


Tompalla kestaa aina hetki tajuta mistä on kyse :) Kuka nyt oikeasti söis makuuhuoneessa, ihmettelee Tomppa.

Siis mä esitän nukkuvani. Tiedän tasan tarkkaan mitä täällä tapahtuu. Ei viitsitä vaan poikien kanssa kertoa henkilökunnalle. Annetaan niiden olla siinä uskossa, et ne on meitä fiksumpia.

4 kommenttia:

 1. Mäkin oon kerran käyny salaa makkarissa syömässä, kun Penalla oli joku juttu, et se ei saanu aamulla syödä. Oli kyl jännää syödä ihan väärässä huoneessa!
  -Punkku

  VastaaPoista
 2. Meille yritettiin tarjota joskus ruokaa väärään huoneeseen, kun oli jotain remppajuttuja ja meidät suljettiin sinne. Ei syöty!

  VastaaPoista
 3. Mä en ymmärrä moista. Esim meillä: pennut sai raksukaapin, Eddie sirumaatin ja ny Rudikin pääsee Eddien maatille. Tää on niiin väärin! Miksei KAIKKI voi syödä kaikkien nähden kaikkea?!
  Caleana, mennään lakkoon!!!
  - Pate -

  VastaaPoista
 4. Onpa hieno, että tuollaiset salasyömiset on menneet ns. kivuttomasti. :)

  VastaaPoista