keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Passi ja hammasharja

Hammasharja löytyi jo, mutta tämä toinen reissuilla tärkeä kapistus puuttui. Vaan eipä puutu enää.Tompan lisäksi Caleanakin liittyi passillisten joukkoon. Ensi kuun Tallinnan reissua varten piti tämä matkustusasiakirja hankkia. Kaikki tarvittavat rokotukset oli otettu jo keväällä joten passi haettiin eilen erikseen omalta eläinlääkäriasemalta. Aikaa varatessa sain kuulla, että passi kirjoitetaan mieluiten juuri sillä asemalla, jolla rokotuksetkin on otettu. Kovin mielellään eläinlääkäri ei todista toisen lääkärin antamia rokotuksia. No onneksi meillä on kaikki lääkintä-asiat hoidettu samassa paikassa niin tästä ei koitunut ongelmia.
 
 
 
Eläinlääkärin eteisessä on puntari, johon neiti menikin reippaasti. Tässä mittarilukema, kun ikää on kaksi vuotta ja 7 päivää:
 
Vuosi sitten elokuussa paino oli 3,4kg eli laihtumaan ei ainakaan olla päästy. Keskimäärin ocicat naaraat painavat 3,5-5kg, joten balanssissa ollaan.
 
Aika oli varattu hoitajalle, joten pääsimme heti tutkimushuoneeseen ilman odotteluja.
 
Kissan piti olla passin haussa mukana, koska hoitaja tarkistaa mikrosirun. Ensin kokeiltiin pienempää lukijaa, mutta sillä ei sirua löytynyt joten tutkimista jatkettiin selvästi isommalla lukijalla.
 
Tässä pieni lukija

ja tässä astetta suurempi sirunlukija
Isolla lukijalla piippaus kuuluikin melko nopeasti ja hoitaja totesi sirussa olevan koodin vastaavan papereiden tietoja. Sitten vain täytettiin passiin sirun sijainti ja neidin osuus oli valmis. Vielä passiin lisättiin kissan- ja omistajantiedot sekä annetut rokotukset.
 
Hetken ehti neiti hoitopöydällä tepastella ennen kuin oli aika lähteä kotiin.
Pitäähän mun nyt tarkkailla, että toi täti täyttää tiedot oikein.

 
 Hei, vähän siistiä. Täällä on iso lintu-tv!!

 
Nopeasti ja tosi reippaasti meni se reissu. Hintaa tälle reissulle tuli kaiken kaikkiaan 33€. Passiin voi myös laittaa halutessaan kissan kuvan, joten nyt vain kytätään hyvää hetkeä, jolloin paparazzi voi iskeä :)
 
 
Koskas lähdetään Tomppa reissuun?


6 kommenttia:

 1. Oo passi! Oot lähdössä ihan ulkomaille! Älä unohda sitten ottaa hammasharjaakin mukaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Tuo on tuttu paikka meillekin, siellä tulee välillä käytyä moikkaamassa eläinlääkäritätejä. Onnea Tallinnan reissulle!

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka jännää! Jäämme odottamaan kuulumisia :)

  VastaaPoista
 4. Tuo passi on kyllä tosi kivanoloinen! Olen päässyt näkemään Rakun sukulaisen passin ja oikein kaunis ja virallinen, varsinkin kun siinä oli studiokuva mukana. :D

  VastaaPoista
 5. Kah, tuttu paikka meillekin tuo passinhakutoimisto! ;)
  Jokos matkat ja hotellit on varattu?
  T:Toinen Tallinnaan lähtijä

  VastaaPoista