lauantai 9. helmikuuta 2019

Legot kuntoon

Caleana kävi eilen hoidattamassa hampaansa. Hammaskiveä oli jonkin verran, mutta nyt se saatiin puhdistettua. Harmiksemme saimme kuulla, että yksi sivuhammas on sen verran pahasti syöpynyt, että se tulee kirurgisesti kevään aikana poistaa. Syöpymä vastaa ihmisten hampaiden reikiä, mutta näitä kissoilla olevia reikiä ei voi paikata samalla tavalla. Hampaiden reikiintymistä voisi estää harjaamalla hampaita säännöllisesti, mutta kissojen kohdalla se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Meille suositeltiin myös Hill's T/D hammasystävällistä kuivaruokaa, mutta allergian takia sekään ei oikein onnistu.                                                                           Youtube:sta treenivideo henkilökunnalleHampaiden hoidon yhteydessä vasen silmä tutkittiin ja otettiin näyte tutkittavaksi. Silmä erittää rähmää sen verran paljon, että nyt selvitetään johtuuko rähmiminen allergiasta vai olisiko esim. kyynelkanavissa ongelmaa. Nyt odotellaan reilun viikon verran tuloksia. 

Neidin operaation aikana henkilökunta teki extempore reissun Mustiin ja Mirriin. Pitihän sitä jotain kivaa hommata potilaalle ja kotiväelle. Muistatteko Höpötatti-ilmiön? Henkilökunta aikoinaan metsästi maagista Höpötattia, mutta ei sitä onnistunut saamaan. Nyt kuitenkin kävi tuuri ja saimme lelun ostettua. 

Uskomatonta, mutta kyllä tämä ihme-lelu aiheutti meilläkin vilinää ja jopa hieman tappelua siitä, kenen vuoro on leikkiä. :)

Hulluuden aiheuttaa kissanminttu ja matatabi (Kuva: Musti ja Mirri)


1 kommentti:

  1. Höpötatti on pop! Meille tosin itse tattia ei ole kotiutunut eikä samansarjan hai aiheuttanut erityisemmin riemua. :'D Ehkä se on se tatin muoto, millä on myös oma osansa viehätystä. Jos Caleana on pärjännyt tähän ikään asti ilman syöpymiä, niin tosi mahtis juttu! :) Ne on niin harmillisen yleisiä... Harjaus ei estä, mutta voi hidastaa. Meillä Rakulla on hamppilääkäri vuoden välein, ilman hampaidenharjausta viimeistään puolen vuoden välein pitäisi käydä, sen verran huono suu hällä. :/

    VastaaPoista