perjantai 2. marraskuuta 2018

Caleana vs. henkilökunta

Tuli taasen koettua hetki, jolloin henkilökunta sai todistaa tyhmyytensä. 

Huomasimme, että vasemman takajalan antura on turvoksissa ja neiti ahkerasti nuoleskeli jalkaansa. Aloimme välittömästi vastatoimiin, ettei pahempaa tulehdusta muodostuisi. Ei auttanut muuta kuin kaivaa kauluri kaapista. 

Kipeää ja arkaa jalkaa huollettiin aamuin illoin, mutta jostain syystä parantumista ei tapahtunut. Miten tämä voi olla mahdollista? 

Eräänä päivänä neiti tuli muina naisina eteemme ja alkoi nuolemaam kipeää jalkaansa. Caleana sai takajalan taivutettua niin, että kieli yletti "puhdistamaan" tassua 🙄. Ilmankos hoidot eivät olleet tepsineet. 

Henkilökunta teki kuitenkin vastahyökkäyksen ja marssi kiireen vilkkaa ostamaan suurempaa kauluria. 😁

Tänään jouduimme kuitenkin käymään eläinlääkärissä hakemassa antibiootit, koska tassussa oli epäilemättä tulehdus. 

Mitä toi lääkäri nyt touhuaa?


Nyt sitten mietitään keinoja saada tabletit syötettyä.

Syöminen ja juominen onnistuu tosi hyvin vaikka kauluri onkin suurempi. Katsokaa miten hienon bling bling pannan sain. Ennen kauluri oli kiinnitetty rumalla sideharsolla.

3 kommenttia:

  1. No voihan ny tassu, kun ei parane omalla hoidolla. Ja ilman kauluria!

    VastaaPoista
  2. Voi ei, pönttöpenalttia tuli! Toivottavasti tassu lähtisi nyt paranemaan :)

    VastaaPoista
  3. Hah! :D Ja voi. ♥ Tuli niin meidän tapaus vuosi-pari takaperin mieleen. Meillä on ilmeisesti pentukauluri, koska sitä on viimeksi käytetty 6 kk kissalle ja kun se laitetiin aikuisen kissan päähän, niin eihän se auttanut juuri lainkaan. Meillä on kylläkin vieläkin ostamatta isompi koko, onneksi sille ei ole ollut tarvettakaan. *kopkopkop*

    VastaaPoista