lauantai 11. elokuuta 2018

Me selvittiin

Selvittiin siis helteistä! Ei se hellekupoli pahemmin haitannut edes. Olimme ehkä normaalia väsyneempiä ja käytiin välillä vilvoittelemassa henkilökunnan viilennyslaitteen edessä. Riehua emme juurikaan jaksaneet. Vettä meillä toki oli enemmän tarjolla. Ihmettelimmekin aluksi, että miksi vesikuppi oli tullut myös olohuoneeseen, mutta totesimme pian sen olevan hyvä ratkaisu. Joimmekin raikasta vettä paljon. 

Henkilökunta on antanut pojille salaa herkkuja, koska Caleana ei niitä saa allergiansa takia syödä. Oikeaa hetkeä vain odotellaan ja sitten tarjoilu pelaa. Tänäänkin Caleana oli työhuoneessa nukkumassa ja herkkulaatikko hiljalleen aukeni. 

Jossain vaiheessa unikeko havaitsi, että jää jostain paitsi ja henkilökunnan piti kaapata neiti syliin ja yrittää harhauttaa ja kiinnittää huomio muualle. 

Nyt pitää vahtia mitä hämärää täällä tapahtuu.3 kommenttia:

  1. Helle oli kyl kiva, ei paljon tassuja palellu. Harmi, kun se näyttää nyt menneen kokonaan pois ainaki täältä meidän metsistä.
    -Pena

    VastaaPoista
  2. Sikeää unta nukkuu neiti kun ei herää herkkujen rapinaan! :D Hitsi kun olisin keksinyt tuon vesikuppijutun aiemmin, meillä ei nimittäin muut kuin Nora juo vesikupista, mutta nyt kun pentu tuli, niin tietokonehuoneeseen ilmestyi vähän kuin vahingossa vesikuppi ja siitä on nämä normaalisti juomattomat juoneet. Jännä vielä, että tämä on teräksinen kuppi, minkä maku yleensä ei pitäisi olla niin kissojen mieleen.

    VastaaPoista