lauantai 10. maaliskuuta 2018

Yksi tippa neljä kertaa päivässä

Nyt tiedetään mitä henkilökunta tekee seuraavat kymmenen päivää. Itsepäiselle, vastahankaiselle neidille silmätippojen laitto neljä kertaa päivässä. Jihuu!

Tammikuussa kävimme lääkärissä vasemman luomen turpoamisen takia ja saimme silmätulehdukseen voidemaista lääkettä. Tulehdus hävisi nopeasti, mutta silmä ei kuitenkaan täysin parantunut. Tulehdus uusiutui ja kävimme näyttämässä silmää uudestaan. Sidekalvontulehdushan siellä on. Luomi ei ollut samalla tavalla turvoksissa kuten viimeksi, joten tulehdusta ei yhtä helposti havainnut. Luomen lupottamisen takia tajusimme, että kunnossa ei olla vieläkään. 

Nyt meillä on siis edessä reilu kymmenen päivän urakka, josta henkilökunta on lusinut jo pari. Taisteluvoiton olemme joka kerta saaneet tähän mennessä ;)
Lääkärissä olin niin kiltti ja reipas tyttö, että mamma oli ihan ihmeissään. En ole kuulemma koskaan edes näyttelyissä käyttäytynyt niin kiltisti kuin tänä vuonna lääkärinvastaanotolla.  Ehkäpä se ikä tuo viisautta....

5 kommenttia:

 1. Eipä käy kateeksi moinen toiminta. Toivottavasti menee tulehdus ohi tällä lääkityksellä ja olette kaikki kavereita vielä kuurin päätyttyä. :D

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä tiputteluun! Tipan osuttaminen kissan silmään täytyy olla päivitetty versio sanonnasta neulasta heinäsuovassa...

  VastaaPoista
 3. Ouh, tsemppiä ja toivottavasti silmä on tämän jälkeen kunnossa!

  VastaaPoista
 4. Onneksi mulla oli tippa vaan viikon ajan. Ja hei, mä sain herkun joka kerta tipan jälkeen. Joten opin tykkäämään tippa hetkistä.
  - Rudi -

  VastaaPoista
 5. You have such a beautiful looking cat, I love how green his eyes are. Hope you have a wonderful rest of your day, thanks for the share. Keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista