maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi Vuosi

"Huh, tää vuosi on alkanut oudosti. Meillä ei ole enää yhtään mattoa.Ne vietiin pesulaan." Kolmikolla oli sen verran rajut uuden vuoden juhlat, että aamulla saimme alkaa siivoamaan matoilta ykä- ja kakkatahroja. Joku (kukaan ei ilmoittautunut syylliseksi) oli yöllä päättänyt hangata kakkapepaa pitkin mattoja ja yökkiä siinä samalla.
 
 
Tavara oli jo aamulla sen verran lujaa kiinni matossa, että ei auttanut muuta kuin kääriä ne pakettiin ja antaa pesulan hoitaa hommansa. Caleanaan tämä matottomuus on vaikuttanut eniten. Päiväunista ei meinannut tulla mitään, kun neiti ravasi mäkättäen ympäri kämppää eikä löytänyt hyvää unipaikkaa (neiti tykkää hengailla eteisen matolla).
 
 
Vihdoinkin mä pystyin rauhoittumaan.
 
 
 
Viime vuonna neitiä häiritsi epäilemämme allergia. Nyt meillä syödään hypoallergista kuivaruokaa ja se on selvästi tepsinyt. Turvotusta eikä punaista leukaa ole enää näkynyt. Toivotaan, että tänä vuonna allergia ei enää ilmoita olemassa olostaan vaan saimme sen kukistettua poistamalla kanan ruokalistalta. 

3 kommenttia:

 1. Voi hitsi millainen alku uudelle vuodelle - mutta toki paljon parempi kuin että olisi allergiaa tai sairauksia. Tervettä uutta vuotta teille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Vai oli joku kissoista sitä mieltä, että mattojen pesusta oli jo liian pitkä aika...
  Hyvää alkanutta vuotta teille!

  VastaaPoista
 3. Ouuts. :(

  Toivottavasti riittäisi pelkkä kanan poisto!

  VastaaPoista