maanantai 4. heinäkuuta 2016

Hullut kissanaiset vol. 2

Edellisen kerran osallistuin "hullujen kissanaisten" blogitapaamiseen elokuussa 2014. Tuolloin tavattiin Korkeasaaressa. Eilen tapasimme sankoin joukoin Helsingin kissakahvilassa. Voi, että miten mukavaa oli jälleen tavata pitkästä aikaa. Eihän siinä varattu aika, noin 1,5 tuntia riittänyt mihinkään.
 
Kahvila oli vaihtanut jokunen aika sitten omistajaa ja sen huomasi myös sisustuksessa. Entinen varsin askeettinen tila oli saanut vähän enemmän sisustusta. Koivunrungot sopivat tilaan todella hyvin, kissoille aktiviteettejä ja asiakkaille silmänruokaan.
 

Kissa puussa, ei sinällään mitään yllätyksellistä. Koivunrunko vain sopi tilaan vallan mainiosti jopa sisustuselementtinä.
 
Korkeuksista on hyvä seurata kahvilan menoa ja pitää etäisyyttä sössöttäviin kissatäteihin ja setiin.


Nam, tää heinä maistuu mulle!


 
Kahvilan hienon sisustuksen ja ihanien kissojen lisäksi täytyy kyllä jälleen kehua mainiota kahvi ja herkkutarjontaa.
 
Herkullinen mojitojuustokakku ja kisucappucino oli loistava valinta.
7 kommenttia:

 1. Hyvä kirjoitus ja aivan ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä, tuo aika ei riittänyt yhtään mihinkään. Ihan mahdoton hämmästys yllätti, kun joku ilmoitti, että aikaa oli enää 10 minuuttia.

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat! Ite kuvasin enimmäkseen ihmisiä pöydissä, että voisin kotona kerrata kuka on kuka :) Meni vähän nopeesti tuo puolitoista tuntia.

  VastaaPoista
 4. Oli kiva tavata, vaikka me emme tainneet ehtiä kuin moikkaamaan. Se 1,5 tuntia on ihan liian lyhyt aika, kun yli parikymmentä kissahullua ihmistä tapaa.
  Upeat kuvat ja samaa mieltä, että kahvila on muuttunut edukseen.

  VastaaPoista
 5. Tapaaminen kaikinpuolin parhaassa seurassa kera kissamaisten syömisten ja juomisten, kyllä kelpaisi! :D Toivottavasti saatte järjestettyä myös pidempiä tapaamisia. :)

  VastaaPoista