keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Nyt mä suutuin!!!!

Arghh....nyt meni hermot! Julistan henkilökohtaisen sodan Mirrixiä ja henkilökuntaa vastaan (pojat on varmaan samaa mieltä, mutta ne on nössöjä eikä valita). 

Henkilökunta tuli iloisesti kaupasta apteekin pussia heiluttaen. Meiltä loppui ilo lyhyeen, kun Tompasta alkaen jouduttiin yksitellen suljettujen ovien taakse. Suljetut ovet eivät tässä talossa tarkoita koskaan mitää kivaa. 

Siinä sitä Jerryn kanssa ihmeteltiin, kun Tomppa tuli huuliaan lipoen hetken päästä. Seuraavaksi sisään meni Jerry. Sama juttu, huulia maiskoteltiin jälleen. Sitten oli mun vuoro. Toinen henkilökunnasta otti syliin ja toinen lähestyi epäilyttävän ruiskun kanssa. Löin liinat kiinni ja rimpuilin itseni irti. Taas jouduin syliin. Nyt käytin jo vähän ääntä ja rimpuilin taas itseni irti. Henkilökunta keksi kääriä minut pyyhkeeseen. Enhän mä tästäkään tykännyt. Nyt rimpuilin täysillä ja huusin kunnolla. Syljin kaiken mahdollisen mönjän pois. Päätä heiluttamalla sain tahnaa jopa henkilökunnan silmään ja seinille. 

Turha alkaa mulle ryppyilee. Täältä kyllä pesee!
Kuinkahan kauan noi palvelijat jaksaa mököttää?


11 kommenttia:

 1. Sulle pitäisi laittaa sellainen liuos niskaan, ettei edes huomaa koko madotusta (katso meidän blogista) tai sitten tahna tassuille levitettynä (ollaan kerrottu blogissa) - Max

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti henkilökunta ei näe teidän vastausta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä testattiin tuota Maxin vinkkaamaa tassuihin levittämistä, mutta mepä keksittiin puistella se pois tassuista niin, että matolääkettä oli sitten ympäri kämppää ja seiniä! Tosin kyllä sitä oli vähän pakko nuolakin... -Devi ja Kajsa-

   Poista
 3. Yök, tahnaa suuhun! Kompataan sua ihan täysillä. Meillä on sama keino käytössä kuin Pepsillä ja Maxilla. Se menettelee, vaikka turkki tuleekin niskasta vähän tahmaseksi. Henkilökunta sen sitten siivoaa :)

  VastaaPoista
 4. Mä sain viimeks sellasia tabletteja, ei ollu paha. Ihan vähän vaan rimpuilin.
  -Pena

  VastaaPoista
 5. Meitä ei madoteta ollenkaan! Ei olla ainakaan huomattu mitään tollasia tököttejä ruiskuissa!
  - Kissakolmion karvakasat

  Hahhhaahhhha. Kyllä meilläkin madotetaan, mutta laitan näille Axilurit murskaks namiruoan sekaan eikä nää pösilöt ees huomaa mitään :D
  - emäntä

  VastaaPoista
 6. Tablettina menee, Mirrix-tahna saa aikaan sellaiset puistatukset ja kokovartaloväristykset kissoille, että emäntääkin jo säälistä oksettaa :)

  VastaaPoista
 7. Linimenttiä niskaan vaan. Menee ihan huomaamatta. Meillä ei jakseta taistella:D

  VastaaPoista
 8. Mites Caleana nyt noin, normaalisti toinen on niin viikipytty-tyttö kkun vaan voi olla ;) ?

  VastaaPoista
 9. Outouksia! Vinkki tulee varmaan jo liian myöhään, mutta ainakin seuraavaa kertaa ajatellen sinun kannattaa käydä kauppaa palvelijoiden kanssa. Mites olisi esim. herkkupussi tai kaksi kiltisti hoituvaa tahnansyöntiä vastaan? ;)

  VastaaPoista