sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Kohta on joulu

Joko teillä henkilökunta hermoilee joulun kanssa? Meillä ne hermoilee lahjojen hankintaa. Vähän pelätään, että ne unohtaa ton ruokapuolen kokonaan... Aina kun meillä vähän meno yltyy villiksi, niin mamma toteaa, että ei saa riehua. Tontut kuulemma kurkkii ikkunan takana. Viime viikolla mamma tuli kaupasta kotiin ja kysyi, että onko täällä kilttejä kissoja?
 

 
Se oli kuulemma nähnyt joulupukin ja käski tuomaan ton kiipeilypuun meille. Se me saatiin joululahjaksi, joten enää ei vissiin tarvitse murehtia niistä tontuista? Eihän ne voi lahjoja poiskaan hakea?
 
 
Ruokapuoli meillä on myös hoidettu, on lihaa, napuja ja herkkuja. Faunattaresta tuli yhteistyön merkeissä Arden Grange- merkkistä ruokaa kokeiluun pari pussia. Kana+ peruna sekoitus upposi jengiin paremmin, kuin lohi+peruna. Meillä ei tosta kalasta niin hirveästi välitetä.
 
 
Caleana näitä oikeita lihoja vaan syö. Herhiläisenä neiti pyöri jaloissa, kun lihoja pussitin. Tiukka kyttäys kannatti, sillä sydän heltyi ja jämät päätyi lautaselle popsittavaksi.
 
Hyvä vaan, ettei pojat tajuu hyvän lihan päälle mitään. Saanpahan itse enemmän.
 2 kommenttia:

  1. Ei toi ihminen kauheesti hermoile, mut kaikkee ihme roinaa se on raahannu ihan hulluna kaupasta kotiin 'ku halvalla sai' ja niistä tontuista se kans jotain höpisee... Tänään toi oli hakenu kauheen kasan lihaa kaupasta ja nyt meillä haisee ihan teurastamolle. Aah...
    -Pena

    VastaaPoista
  2. En ole hermoillut joulusta tai lahjoista, mutta töiden alettua katosi harmillisesti joulufiilis. :/ marraskuussa vielä odotin joulua todella innolla, nyt iloitsen enemmän lomasta kuin itse joulusta. :DD On taas aikaa tehdä asioita. :)

    Olettepa olleet kilttejä kun pukki toi noin hienon lahjan! Meilläkin kisut saa puun lahjaksi, mutta harmillisesti se tulee vasta tammikuun lopulla eli saavat lahjan vasta "vähän" jälkikäteen. :D

    VastaaPoista