lauantai 15. elokuuta 2015

Kutsumattomia vieraita?

Kesällä on pakko pitää ikkunoita auki. Iso avoimena oleva ikkuna on verkotettu, joten sen kanssa ei ole ongelmia. Pienissä tuuletusräppänissä ei ole verkkoja. Riski kärpäsiä ja hyttysiä ilkeämmille ötököille on siis olemassa. Koskaan aiemmin ei ole mitään tapahtunut, mutta tänään bongasin Caleanan alahuulen turvonneen. Mitä mieltä olette, onkohan tuhma ötökkä käynyt vierailulla?

Eikös botoxi oo muodissa?

Neiti voi turvonneesta huulesta huolimatta oikein pirteästi ja normaalisti. Huuli ei menoa haittaa, mutta ympärillä parveileva huolestunut henkilökunta ottaa päähän.

6 kommenttia:

 1. Auts! Kyllä se varmaan paranee pian. Meillä mami aina ryntää paikalle, jos vain jostain kuuluu mehiläisen pörinää ja komentaa meidät pois. Tosin me vähän pelätäänkin niitä.

  VastaaPoista
 2. Apua! Toivottavasti selvisitte pelkällä säikähdyksellä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä täällä selvitään. Ei näytä neitiä haittaavan. Toivotaan vaan pikaista huulen parantumista, ettei syyskuun alun näyttely meni plörinäksi :/

  VastaaPoista
 4. Voi ei, onneksi itse kisua ei kuitenkaan haittaa! Meillä on tänä kesänä kerran tullut kutsumaton vieras kylään ja joku, todennäköisesti Haiku, oli ehtinyt läimäistä sen jo pökerryksiin ennen kuin huomasin asian. Onneksi mitään ei ehtinyt tapahtua kisuille. Hitsi kun kisut ei itse osaa erottaa mitä ötökkää on kannattavaa saalistaa ja mitä ei.

  VastaaPoista
 5. Ompas ompas! Toivottavasti häviää htä nopeasti kuin ilmestyikin!

  VastaaPoista
 6. Huh! Ettei nyt vaan tulisi tavaksi tuollainen pusuhuulien luonnonmukainen turvottaminen?

  VastaaPoista