keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Raivostuttavaa odotusta

Olen jo pitkään surffailut netissä ja metsästänyt uutta kiipeilypuuta kolmikolle. Olimme jo päätymässä samanlaiseen puuhun, kuin meillä aikaisemmin oli. Löysin kuitenkin netistä saksalaisen  Jago24.de nimisen firman. Valikoima oli ihan hyvä ja hinnatkin varsin edulliset. Päädyimme tilaamaan tämän:
 
kuva Jago24.de verkkosivuilta
 
 
Saksaksi onnistui tilaus ja pian tulikin jo tilausvahvistus sekä kuljetuksen seurantakoodi. Oli jännää seurata paketin etenemistä saksasta tanskaan ja kohti suomen Turkua ja edelleen Vantaata. Jes, puu tulisi kohta!!! Viikko sitten maanantaina katsoin seurannasta, että pakettia olisi yritetty toimittaa meille.... Eipä ollut ketään näkynyt. Tiistaina ei tapahtunut mitään joten keskiviikkona laitoin viestiä kuljetusfirmaan, että koskakohan toimitus olisi. Torstaina tuli viesti, että kuljettaja ei päässyt maanantaina tulemaan, koska meillä on taloyhtiössä käytössä ovikoodi (toimitus oli niin myöhään ettei ovikoodilla olisi tehnyt mitään vaikka se olisi tiedossa ollutkin). Henkilö kysyi, koska toimitus onnistuisi. Vastasin välittömästi että heti perjantai aamusta meille sopii. Taas odoteltiin ja olisin toivonut, että olisimme saaneet puun viikonlopuksi, jotta olisimme sen ehtineet kasata. No ei kuulunut mitään perjantainakaan..... no sitten maanantaina.... ei mitään.....tiistaina....ei mitään. Tänä aamuna tuli ystävällinen viesti asiakaspalvelusta, että pahoittelut viivästyneestä vastauksesta, mutta ikävä kyllä pakettinne on ehtinyt lähteä palautumaan takaisin lähettäjälle säilytysajan umpeuduttua. Voi jestas sitä raivon määrää!! Hermothan siinä meni. Ei palautus ainakaan viime torstaina ollut käynnissä, sillä silloin kyseltiin sopivaa toimitusaikaa.
 
 
Caleana kyttää josko se kohta tulis....
 
Nyt on sitten DPD:lle lähtenyt kiukkuinen sähköposti, joten odotellaan vastausta. Ei kyllä ihan hirveästi huvittaisi maksaa tuplasti toimituskuluja... Sekin vielä harmittaa, että monesti pelotellaan ulkomailta tilaamista ettei tavarat tulisi perille, mutta raha kelpaa. Tällä kertaa firmassa ei ollut mitään vikaa vaan täällä Suomen päässä kaikki tökkii, ARGH!
 
 
No joo se siitä...
 
Ensi viikon lauantaina olisi Hyvinkäällä drive in- näyttely, jonne myös Caleana on ilmoitettu toisen sertin metsästykseen. Ihmisellä ei ole samanlaista stressiä kuin Rurokin huhtikuisen näyttelyn lähestyessä. Valmisteluita on toki tälläkin kertaa tehty. Viime näyttelyyn ostin sturdin, mutta tällä kertaa sitä ei tarvita, mutta neiti aikoo huristella paikalle näillä.... ;)
 

 
Olen erilaisia rattaita myös metsästänyt netistä ja samalla kauhistellut hintoja. Värit eivät myöskään ole oikein miellyttänyt silmää. Pitäähän tytöllä nyt punaiset olla.... Nämä löysin 50€ Tori.fi:stä. Kätevät sillä "koppa" toimii myös kantolaukkuna, joten neiti kotona koppaan ja seuraavan kerran ulos vasta lääkärin tarkastuksessa. Ei siis aiheuta turhaa stressiä sekään. Mies kyllä sanoi, ettei aio työntää noita senttiäkään, minusta ne on kyllä aika söpöt :) 


9 kommenttia:

 1. No johan on! Toivottavasti lähetys tulisi pian ja turhilta kuluilta välttyisitte. Aika komea paketti sieltä tulossa onkin! Ja vaunutkin vielä :)

  VastaaPoista
 2. Joo, kunhan tulis. Voi tossa kasaamisessakin olla pieni pähkinä purtavaksi :) Ainut - puoli on, että olisin halunnut, että tota narua olisi ollut enemmän raavittavaksi, mutta toisaalta halusimme mahdollisimman monta löhöpussia - kaikkea ei siis voi saada samaan pakettiin.....

  VastaaPoista
 3. Wau mikä kiipeilypuu! Toivottavasti saatte sen perille asti!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Upea puu.. olis, jos tulis! Meillä ei oo ollut koskaan ongelmia DPD:n kanssa, vaan ennemminkin olen olet äärimmäisen tyytyväinen pakettien nopsaan toimitukseen ja puhelinsoittoihin,jossei kukaan olekaan kotona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti näyttää olevan taas Hampurissa ;( En oikein ymmärrä tätä juttua, kun ei ole puheluitakaan tullut. Noh, ei auta kuin odottaa taas.

   Poista
 6. Voi ei, mitä säätöä, ja luonto kiittää edestakaisesta rahtaamisesta. :/ Toivottavasti se nyt sitten tulee pian ja kaikki palaset mukana. On teillä kyllä pelit ja vehkeet, kun tulee noin komea puurakennelma ja on söötit rattaatkin. :)

  VastaaPoista
 7. On se kumma kun ei aina toimitus pelaa!!! Toivottavasti paketti löytää oikean omistajansa pian! :)

  VastaaPoista
 8. Saksassa näyttäisi paketti jälleen olevan seurannan mukaan. Noh, kaipa se lähtee vielä uudelle kierrokselle....

  VastaaPoista