keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa

POOJAAT!!!!!
Nyt on ilmeisesti meidän pienellä tytöllä kiima jollainlailla päällä. Vauhtia ja ääntä riittää sekä sohvalla on käyty jo tekemässä pieni merkintä . Äsken konsertti oli käynnissä parvekkeella. Jerry ei oikein taida ymmärtää mistä on kyse, mutta Tomppa yrittää parhaansa mukaan pysyä Caleanan vauhdissa mukana. Olisikohan kyseessä vain treenit, sillä karjunta ei onneksi ole kokoaikaista....

10 kommenttia:

 1. Voi hurjaa, toinen on vielä ihan pikkuinenkin ! Tosin, meillä Elli aloitti 4 kk iässä laulelut eli ei kumminkaan ihan ennenkuulumatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6kk on neidillä mittarissa :) Nyt meillä on sitten kaksi innokaata laulajaa, Tomppa on laulellut aina. Duo on siis kasassa.

   Poista
 2. "Pojat, miksi kiusaatte ja tuotatte vain harmin? Pojat ovat mielenkiinnon merkki aina varmin..." Ehkä Caleana vain lauleskelee tuota vanhaa iskelmää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla äänellä lauletaan, et ilmeisesti biisi pysyy samana ;) Jerryä ei paljoa kiinnosta, mutta Tomppa seuraa kuin hai laivaa.

   Poista
 3. Meillä Nanna aloitti muistaakseni 8-9 kuukauden iässä, aluksi eka kiima oli rauhallinen, sitä seuraavat kestivät noin viikon, keskellä viikkoa karjuttiin selvästi eniten, yli puolet hereillä olo ajasta, alku ja loppu olivat rauhallisempia ja leikkimällä sai sitä karjuntaa vähemmäksi... Merkkailua ei ollut lähes ollenkaan. Yllättävän hyvin sitä jaksaa kuunnella kun tottuu, yöksi laitettiin aina mahdollisimman kauas makkarista ja oven taakse. Nyt alkaa kyllä hermot mennä, mutta alussa kesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli vielä viime yönä makkarin ovi auki, mutta ensi yönä menee kyllä kiinni jos pattereiden paukuttelu jatkuu.

   Poista
 4. Ja pikkuinen tuli teille ihan vasta äsken. Ja nyt jo iso tyttö!

  VastaaPoista
 5. http://catsbeaversandducks.tumblr.com/post/48232486638/almost-there-now-just-a-bit-more-photo
  :)

  VastaaPoista
 6. Ohho..... meidän neiti on siis kansainvälinen julkkis :D

  VastaaPoista