sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Valmistelut vol. 1

Alamaiset eli palvelijat ovat aloittaneet valmistelut, jotka on tehtävä ennen pikku prinsessan kotiutumista.
 
 
Tilasimme aikoinaan pojille Zooplussasta kattoon asti yltävän kiipeilypuun. No sehän ei montaa päivää ehtinyt olemaan kasassa, kun se kiikutettiin jo roskiin (että niin hyvä oli se). Uusi puu on ollut jo jonkin aikaa ostoslistalla ja nyt se on sitten vihdoinkin hankittava. Kolmelle kissalle ei nykyiset pienemmät puut oikein riitä enää. Jotta tarpeeksi iso puu saadaan mahtumaan on jostakin luovuttava. Luovutuslistan ensimmäisinä olivat maapallo-baarikaappi ja akvaario. Baarikaapista pääsimme eroon jo jokunen viikko sitten ja tänään oli vuorossa akvaarion luovutus uudelle innostuneelle omistajalle.
 
Pojat olivat kyllä ihmeissään kun akvaario alkoi tyhjenemään ja tarvikkeita kaloineen pantiin pakettiin. Jerryhän on aina välillä käynyt tepastelemassa akvaarion kannnen päällä (oli tietenkin kiellettyä!) ja muutenkin ollut kiinnostunut altaan asukeista. Tomppa on itseasiassa vasta viime aikoina kiinnittänyt enemmän huomiota altaaseen ja löytänyt sieltä jopa itselleen kaverin, partamonnin.
 
Moi kaverit? Onks teillä nälkä? Haluatteko matoja?


Akvaarion lähdettyä paljastui kaapin alta Jerryn lelumaailma :) Siellä oli kyllä hyvässä jemmassa kymmenisen leipäpussinsulkijaa, pullonkorkkeja, pillejä, jopa raksuja (luultavasti Tompan jäljiltä sillä Jerry ei raahaa ruokaansa ympäri kämppää) ja jne. roinaa.... jopa kauan kadoksissa ollut synttärilahjakin löytyi vihdoin.


 
Ja voi sitä riemua ja vauhtia, kun lelun sai jälleen tassuihinsa.
 
 
 


7 kommenttia:

 1. :-D Sehän on ihan hyvä kadottaa välillä tavaraa niin jälleennäkemisestä ilostuu!
  Vai partamonni kaverina :-D

  VastaaPoista
 2. Jos jostain luopuu, saa jotain tilalle...

  VastaaPoista
 3. Sieltähän paljastui oikein aarreaitta! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä on vielä hukassa muutama lelu - ei ole tavallisissa paikoissa..

  VastaaPoista
 5. Uudelleelöydetyt lelut on ehkis parasta! Tai on varmaan uusi prinsessakin parasta? Jäädään odottelemaan uutisia.

  VastaaPoista