torstai 20. joulukuuta 2012

Kiltit pojat?!

On meidän pojat vissiin olleet kilttejä, kun tänään postimies toi kaksikolle oikein ison joululahjan.
 
 
Onpas iso paketti.
 
 
Näin paljon osia kuului lahjaan
 Tässä lahja kasattuna
 


Huh huh mikä kasausurakka... Kolmisen tuntia siinä lähes vierähti. Ihmiset ovat tottuneet, että yleensä kaikki rakentaminen alkaa aina pohjasta. Kissat ovat tässäkin suhteessa spesiaalitapauksia sillä esim. tämä puu piti aloittaa kokoamaan keskeltä, sitten vasta pohja ja lopuksi huippu. Kerran jouduimme kokoamisen aloittamaan alusta kun huomasimme ettei pohjasta voi aloittaa (olisi ehkä kannattanut lukea ohjeet selvästi, sillä niissä oli kyllä ihan maininta missä järjestyksessä kokoaminen tulisi tehdä).
 
Mainoksen mukaan puu on tarkoitettu korkeuksien kuninkaalle ja kuningattarelle. Jähtäväksi jää kuka ottaa paikan huipulta ensimmäisenä. Tekemistäkin riittää sillä puu sisältää mm. puskukaaria, kolme köysilelua, putkipesän, kahdet tikkaat, kaksi pesää ja paljon tasoja :) Alkutuntuman mukaan puu vaikuttaa loistavalta, sillä kokonaisuus on jämäkkä. Ei tarvitse pelätä, että puu kaatuisi tai horjuisi kovassakaan menossa.

 
 
 
 

 
 
 
 
4 kommenttia:

 1. No teillä ollaan kyllä oltu TOSI KILTTEJÄ!

  VastaaPoista
 2. Ja seuraavaksi vuorossa taistelu korkeuksien kuninkuudesta;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Tosi kilttejä poikia. Onko kelvannut?

  VastaaPoista
 4. Hyvin on kelvannut molemmille pojille. Lisäbonuksena kun on vielä vapaapääsy esteettömästä ja luvan kanssa kirjahyllyn päälle:)

  VastaaPoista