keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Tompan juhlat

Tomppa kutsui itseoikeutetusti Naukulan mamman synttäreilleen. Sankari otti vieraan vastaan pelon sekaisin tuntein. Jerry otti isännän roolin (taisi viedä myös koko shown) Tompan arastellessa ja hoiti sankarin velvoitteet, leikitti ja toimi mallina mamman kameralle. Lahjalelutkin pääsi ensin Jerryn syyniin.
Vautsi, näin paljon uusia leluja! Onks nää kaikki mulle?

Kyllä Tomppakin hieman antoi ujoudelle periksi, mutta pysyi silti turvallisen välimatkan päässä vieraasta.


Kun vieraan lähdön hetki koitti, riensi Jerry ikkunalle katsomaan leikkikaverin lähtöä.

Höh, nytkö se jo lähti?Ujo sankari teki vielä tupatarkastuksen ettei vieras vain olisi piiloutunut kenties sängyn alle :)Pojat kiittävät Naukulan mammaa hienoista lahjoista ja kiittävät käynnistä sekä toivottavat tervetulleeksi uudelleen!!

PS. Aivan kuin olisi suuremmatkin juhlat olleet, kun sankari nukahti melkein heti mamman lähdettyä. Jerry jäi mielissään jatkamaan leikkejään lahjojen kanssa.

Naukulan mamman ottamia kuvia juhlista löydät täältä.4 kommenttia:

  1. Kiitos kutsusta! Oli ihana päästä tapaamaan poikia :) Kiva huomata, että Jerry arvosti leikkikaveriaan! Tomppa varmaan joutui jännittämään niin kovasti, että uupumuksesta pikkuinen nukahti. Vaikka niin pienille syntymäpäiväsankareille saattaa käydä!

    VastaaPoista
  2. Ensi kerralla ollaan sitten rohkeampia, eikös juu!

    VastaaPoista
  3. Tomppa... kuin sä tolleen, ihan tuttu ihminen. Vai jäikö sulle Helmistä niin kaameet vibat että nyt ei Naukulan mammakaan enää kelpaa? *pus!*

    VastaaPoista