torstai 14. kesäkuuta 2012

Ei niin kivaa......

Tänään on ihana ilma, onko se kesä vihdoinkin tullut?Luulen että kaikki muut paitsi Tomppa on sitä mieltä, että tänään on kiva päivä..... Pikkumies joutui tekemään visiitin lääkärintädin hoiviin. Kotikonstit eivät enää riittäneet silmän hoitoon ja ammattiapua oli saatava.

Tämä kopassa olo ei kyllä tiedä hyvää....


Tompan mielestä kotihoito olisi ollut ihan riittävä. Eläinlääkäriaseman odotustila ja autossa mukana matkustaneet saivat kyllä selville mitä mieltä Tomppa on matkasta...  ja raivonpuuskat meinasivat kaataa koko kantolaatikon ja valitus oli kieltämättä korvia raastavaa. Mitä tapahtuikaan hoitohuoneessa? Meidän raivopäisestä kollista suli lääkäritädin sylissä varsinainen mammanpoika. Lääkärikin ihmetteli miten rauhallinen potilas hänellä oli, päätä sai käännellä ja silmiä tutkia kaikessa rauhassa.

Diagnoosiksi saatiin oikean silmän sidekalvojen tulehdus. 10 päivää 4 kertaa vuorokaudessa pitäisi saada kotikonstein kaverin silmään yksi tippa, helpommin sanottu kuin tehty:) Kiltistä mammanpojasta kuoriutui jälleen kotimatkalla vanha kunnon Tomppa ja tuli kyllä varsin hyvin selväksi ettei matka ollut lainkaan mieluisa.

6 kommenttia:

 1. Matkat ja kopassa olo ovat joskus todella ikäviä! Toivottavasti tippojen antaminen onnistuu. Pikaista paranemista söpönöpölle!

  VastaaPoista
 2. Urhea Tomppa!

  Taitavat Tomppa ja Helmi jakaa ainakin yhden asian - puhelinaika olisi se paras eläinlääkäriaika!

  Toivottavasti tippojen anto sujuu ja pikkumies (?) tervehtyy pika pikaa!

  VastaaPoista
 3. Mainio pitkäjalka tämä Tomppakissa!

  Täällä Helmin ja Tompan värinen kissa Jaffa saa korviin puhdistusaineella huuhtelua ja jonkin ajan päästä korvatippoja. Ei myöskään ihan helppoa.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäisestä tipasta taisi ainakin osa mennä oikeaan osoitteeseen:) Vaati itselläkin aikaa oppia oikea tekniikka,kun kaikki ei mene niin kuin strömsössä( tässä tapauksessa lääkärissä;)

  VastaaPoista
 5. Aijai! Tsemiä lääkintään! Onhan se hankalaa mut kun on pakko niin on pakko...

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä lääkintään täältäkin. Laittaa vaikka nahkahansikkaat käteen kun ryhdytte hoitamaan Tomppaa. Niin ei tule teille haavoittumisia.
  Auts.

  VastaaPoista