sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Poitsut on päikkäreillä parhaillaan, kun niin paljon ehtivät jo päivän mittaan leikkiä keskenään. Jerry jahtaa Tomia kuin hai laivaa ja sitten vähän aina painitaan jahtauksen päätteeksi. :) Ja Tomhan lyö vaan lisää pökköä pesään ja "kiusaa" Jerryä haastamalla sitä uuteen painimatsiin, jos Jerry lähtee hetkeksi pois. Tämä kertoo kyllä aika paljon. :) Jerry tykkää ottaa Tomia niskasta kiinni ja Tom vaan mielellään antautuu Jerrylle. Mitään sähinää/murinaa ei ole kuulunut sitten eilisillan.

Aamuyöstä alkoi jo kova miukuminen Tomilla omassa huoneessaan ja Jerry vastasi siihen kyllä samalla tavalla. Halusivat varmasti kovasti nähdä jo silloin toisensa ja päivän aikana sitä on nyt niin tutustuttu, että koko koti on jo käytössä. Katsotaan nyt illan mittaan sitten kuinka yön osalta mennään, että mennäänkö koko kodissa kummankin osalta, vai ottaako Tom vielä yöksi oman huoneensa käyttöön. Illan temmellykset ratkaisee sen sitten. :)

5 kommenttia:

 1. Ihana että on tämä blogi!
  Saamme seurata molempien tiikerien elämää.
  Tutustuin Tomiin Naukulan blogissa ja ihastuin häneen. Jerryyn on myös ihan pakko ihastua! Onpa hän nätti sininen tiikeri!

  VastaaPoista
 2. Löysin tänne Naukulasta ja olen ihastunut, että Tarmo-Tomin kuulumisia voi seurata täällä. Varsin ihastuttavalta vaikuttaa Jerrykin. :) Teillä ei sitten ole puutetta vauhdista ja vilskeestä!

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä ja kuulla pienen Tompan kuulumisia täältä. Jerry on varsinainen komistus! Sinitiikerin itsekin omistavana en voi kun ihailla ja huokailla, että onpas upea väri ;-)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että teilläkin on blogi ♥ Ja Jerry vaikuttaa varsin sopivalta kamulta Tompalle tähän pirttihirmuun verrattuna :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten mukavaa, että Tomista tuli sittenkin blogikissa! Ehdin jo Naukulassa tuohon ilmeikkääseen poitsuun ihastua. Jerry vaikuttaa oikein mainiolta tiikerikaverilta Tompalle :)

  VastaaPoista