torstai 17. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Lähes viikko on vierähtänyt edellisestä viestistä, mutta se ei tarkoita etteikö mitään olisi tapahtunt. Kasvit ovat saaneet olla rauhassa, mutta vauhdista ei ole tingitty. Tomppa juttelee edelleen paljon. Välillä tuntuu, että kommentoitavaa ja tarinoita pikkumiehellä riittää nuoresta iästä huolimatta.

Ruokailu hoidetaan kiltisti vieretysten. Tomppa ei vain millään malttaisi keskittyä omaan ruokakuppiinsa vaan kaverilla tuntuu olevan aina parempaa ruokaa. Jerry antaa kiltisti kaverille tilaa ja siirtyy vastaavasti Tompan kulholle. Seurauksena tästä ison miehen maha on ilmaissut tyytymättömyydestään penturuokaan ja maha on siis ollut sekaisin. Tomppan masu sen sijaan on voinut hyvin. Selvästi huolissaan ja ehkä jopa myötätuntoa osoittaen Tomppa osallistuu kaverin vessareissuihin olemalla tukena ja vessan katolla tilannetta vahtien.

Tomppa on saanut hyvän vastaanoton uudessa kodissaan ja kohtahan pikkumies on asustanut kanssamme jo kaksi viikkoa. Jerry on antanut kiltisti lelunsa pikkukaverin leikkeihin, samassa vessassa asioidaan (vaikka molemmilla olisi omansa), ruokalautasetkin ovat vierekkän ja yöt vietetään yhdessä lähekkäin.

Tietokonetuoli on edelleen Jerryn valtakunta, johon Tompalla ei vielä ainakaan ole asiaa (asia on tehty harvinaisen selväksi). Pitäähän pomolla olla oma tuolinsa :)

Tämä on minun, sintillä ei ole tänne asiaa

Yksi ihana asia on mainittava, että Tomppa alkaa jo olla sinut kotiväenkin kanssa. Poikaa on nyt paljon helponpi lähestyä ja sylissäkin on pikkumies päässyt istumaan (tosin vielä huomaa ettei sylissä olo ole pojalle tuttua). Hiljaa hyvää tulee ja kohta varmaan on kissa molemmilla polvilla istumassa.

Mitä isot edellä sitä pienet perässä:) Ilman kiiluvia silmiä maastoutuminen olisi lähes täydellinen.
Uskaltaako täältä hypätä


Eilen tehtiin Zooplussasta pojille joululahjatilaus. Leluja ja herkkuja olisi pukinkontista tulossa.

3 kommenttia:

 1. Tomppa on kyllä päässyt ihan oikeaan paikkaan ♥ Mainiota, että Jerryn vessatouhujakin oikein lähietäisyydeltä valvotaan! Olen kyllä niiiiin tyytyväinen :) Tässä on täydellinen parivaljakko!

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa olin sanomassa kuin Mamma hetkeä aiemmin: täydellinen parivaljakko!

  <3

  VastaaPoista
 3. Voi miten hyvä mieli tulee, kun saa lukea miten Tom löysi kiltin isoveljen ja siis sopivan kodin ♥ Kissakaverusten touhuja on mukava seurata, ja tuntuu että niillä on paljon seuraa toisistaan, kunhan tulevat hyvin toimeen, niin kuin minunkin 2 poikaa. Hienoa!

  VastaaPoista