tiistai 9. joulukuuta 2014

Lautasmalli

Nyt ei kirjoiteta siitä mitä ruokalautaselta pitäisi löytyä, jotta terveellisen ruokavalion periaatteet toteutuisivat. Tämähän on kissablogi, joten lautasmalli ei siis koske henkilökunnan ruokailutottumuksia.

Tämän kirjoituksen aihe ei myöskään ole se mitä kissat syövät vaan miten he syövät.
Kuvassa on kolme eri lautasta. Kolme kissaa niin tietenkin myös ruokailutapoja on useita. Osaisitko arvata mikä lautanen kuuluu kenellekin? Kukakohan saalistaa ruuan lautaselta ja syö sen vasta lattialta? Vastaus blogin lopussa.

Aterian jälkeen on hyvä kokoontua yhteiseen puhdistushetkeen.

Vastaus kysymykseen= lautaset vasemmalta oikealle
Tomppa, Jerry ja Caleana
Tompalla on tapana saalistaa sapuska lautaselta ja siirtää se lattialle nautittavaksi. Jerry taas lipittää kastikkeet ensin ja palaa myöhemmin syömään lihat. Caleanalla on taasen tapana hotkia ruokansa, mutta kiireessä ruoka syödään kuitenkin hyvässä järjestyksessä.

6 kommenttia:

 1. Hah, toi Caleanan tapa syödä on kyllä aika hieno! Että osaakin noin siististi reunalta mussutella... Pena syö yleensä vähän samaan tapaan kuin Tomppa, mutta jos on oikein kova nälkä niin sitten hän vaan hotkii kiposta kauheella vaudilla ja siirtyy sen jälkeen sohvalle hikkaamaan. :D

  VastaaPoista
 2. Tompan tyylin tunnistin, mutta Caleanan ja Jerryn kipot menivät sekaisin :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kun on eri tapoja! :D Meillä kaikki syö samalla lailla, jos vaan mahdollista, niin mieluummin lattialta kuin lautaselta...

  VastaaPoista
 4. Kylläpä Caleana on .. järjestelmällinen :)

  VastaaPoista
 5. Täällä tuo Tom & Jerry iskee. Huoh, lattia on kyllä usein se suosittu paikka, vaikka mitä virtyksiä tekisi :-).

  VastaaPoista