maanantai 1. syyskuuta 2014

Hups....unohdettiin!

Voihan järkytys! Henkilökunnalta pääsi unohtumaan Jerryn synttärit kokonaan! Herra täytti 4-vuotta viime maanantaina. Tätä törkeää unohdusta ollaan nyt yritetty lieventää herkuilla...Kyllähän noi on mua nyt yrittänyt lahjoa.... vastalauseeksi oksensin herkkusapuskat takasin lautaselle...Mikähän olisi sopiva rangaistus henkilökunnalle?


6 kommenttia:

 1. Ohhoh, mikä osumatarkkuus :)
  Ohi lautasen ne joutuis oikeesti enemmän hommiin! Mutta toisaalta se puklaaminen on niin ikävää, että toivottavasti ei enää tarvii sitä tehä.
  Myöhästyneet onnittelut komistukselle!

  VastaaPoista
 2. Siis teilläkin unohdettiin synttärit?! Onko liikkeellä joku unohtelua aiheuttava virus vai onko meidän palvelijat vaan vähän.. noh.. hitaita? -Crusoe

  VastaaPoista
 3. Myöhäiset onnittelut! Sopiva rangaistus henkilökunnalle on iso rahareikä uusien lelujen muodossa (kun herkkulepyttely ei toiminut). ;)

  VastaaPoista
 4. Täytyy kissojen muistaa se että ihminen on erehtyväinen. Ihmiset eivät ole täydellisiä kuten kissat. Myöhästyneet onnittelut synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 5. Max: Se oksennut on minusta hyvä rangaistus. Mutta mieluiten sille matolle, jota ei oikein saa vesipestä hih hih.. ;-)

  VastaaPoista
 6. Hups....Myöhästyneet onnittelut hienolle Jerry-pojalle! ♥

  VastaaPoista