sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntain ohjelmaa

Joskus näissä teksteissä olen maininnut kissojen lempileluista. Jerry tykkää viuhkojen lisäksi hiuspampuloista. Joudun aina piilottamaan omani, jottei ne katoaisi pitkäkyntisen matkaan. Tänään sitä taas leikittiin Jerryn kanssa. Heittelimme pampulaa ja herra sai saalistaa lempileluaan. Kävipä jopa niin, että pampula katosi aivan yllättäen ja Jerry vaati kovaan ääneen meitä aloittamaan etsinnät. Aikamme etsimme tuloksetta ja päivittelimme miten se nyt noin vain voi kadota... Eipä kestänyt pitkään, kun herra itse kantoi pampulaa eteemme. Taisi olla Jerryllä omat metkunsa, jotta sai meidät ylös :)
 
 
Niin ihastunut poika on leluunsa, että metsästää sen mistä vain. Pientä vaativuutta ja haasteita tulee, kun pampulan laittaa esim. toistaiseksi tyhjän kirjahyllyn ylimmälle hyllylle. Ei sitä sieltä niin vain haetakaan. Alla video, kuinka Jerry saalistuksen aloittaa. Kirjahyllyn päällä on pari tsemppaajaa, jotka tosi unohtavat nahistelunsa takia mitä pitikään alun perin tehdä.... 
 
 


3 kommenttia:

  1. Kylläpä teillä ollaan innokkaita etsijöitä!

    VastaaPoista
  2. Kirjahyllyhän on mitä mainioin kiipeilypaikka! Toivottavasti pysyy hyvin pystyssä :D

    VastaaPoista
  3. Mitenhän Jerry tykkää niin paljon hiuspampuloista? :) Meidän taavetin lempilelu on jossakin karvalakissa ollut jäniksenkäpälä jolla Taavetti leikkii päivät pitkät.

    VastaaPoista