maanantai 13. tammikuuta 2014

Beauty time

Tänään oli kolmikon manikyyri, pedikyyri ja turkinhoitopäivä. Jokaiselle oli varattu aika ensin kynsien leikkuuseen ja sen jälkeen harjauspuuhiin. Harjattavan ja harjaajan kahden keskinen vetäytyminen pesuhuoneeseen aiheutti muissa asiakkaissa kummastusta ja ihmettelyä sekä häröilyä oven takana. Eräskin täplikäs karvapallo vaati vuoroaan ääntään korottamalla....
 
Kaunistautuminen alkoi Tompan metsästyksellä. Herraa on tässä viimeaikoina joutunut metsästämään vatsatautiepidemian lääkitsemistä varten, joten homma on jo rutiinia. Saaliskin antautuu jo huomattavasti helpommin. Kynsien hoito sujui mallikkaasti ja erityisen hienosti meni harjaus. Tomppa vaan käänsi kyljeltä toiselle ja häntä heiluen nautiskeli yhteisestä harjaushetkestä.
 
 
Ai vitsi! Mä nautin, ku mamma mua harjas!! Kylläpä lähti karvaa, OMG!


 
Neiti oli kanssa kiltti kynsisalongissa, mutta harjaus oli niiiin ihanaa ettei paikalla meinannut pysyä.
 
Kyllä tätä peppua kelpaa nyt esitellä
 
 
Kaikista haastavin asiakas oli Jerry. Ei meinannut manikyyreistä tulla mitään, kun se ei oikein ollut herran mieleen. Samoin harjaus oli äänestä päätellen ihan tylsää ja turhaa puuhaa. Meillä taitaa siis olla edessä kehityskeskustelu kauneudenhoidon saralta.
 
Mä oon sitä mieltä, että kauneudenhoito on tyttöjä varten, se on niin boring!
 
 
Esitellään tähän lopuksi vielä harjauksen saldoa.....
 
Voiko tota karvaa oikeesti olla noin paljon? Märkäpallo ei hämää karvan määrän hyvin :)
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Siis apua! Ihan hillitön määrä karvaa!

  VastaaPoista
 2. Hemmottelupäivillä oli siis kaksi tyytyväistä asiakasta sekä yksi äijä :D

  VastaaPoista
 3. Siinähän on jo hyvä määrä minikissan huovuttamista varten http://www.amazon.com/Crafting-Cat-Hair-Cute-Handicrafts/dp/1594745250

  VastaaPoista
 4. Mä luulin että meil kissoilla on syntymästä saakka bjuuti taim 24/7. Ainakin Toi Yks kehuu aina että komei ja kaunei ollaan joo.

  Komee karvapallo btw

  VastaaPoista