torstai 28. marraskuuta 2013

Uusia tapoja a´la Caleana

Aikaa on vierähtänyt edellisestä kunnon postauksesta. Syyttävä sormi osoittakoon henkilökunnan suuntaan. Kolmikolla on kaikki hyvin ja tempauksia on riittänyt. Pojat ehkä vähän rauhallisempia kuin neiti. Neiti intoutuu välillä riehumaan ja tekemään kepposia sen verran, että seurauksena on hetken jäähy kantokopassa.

Jerry on ilmeisesti opettanut Caleanalle koiramaisia tapoja. Caleanakin on nimittäin nykyään noutaja. Jos leikitään esim. viuhkalla ja sen heittää niin neiti hetken antaa viuhkalle kyytiä ja tuo sen kiltisti takaisin, heitä uudestaan! 
 
Kävimme viikonloppuna eläinkaupassa ostoksilla ja erehdyin ihastelemaan marsuja ja pupuja. Kotona heitinkin sitten ilmaan ajatuksen, että eikös se olisi ihanaa jos meillä olisi pupu tai marsu. Sitä ei olisi ehkä kannattanut sanoa ääneen sillä illalla Caleana päätti alkaa jyrsijäksi ja narskutti johtoja ja sohvanjalkoja. Meille ei siis tule oikeita jyrsijöitä!!
 
Eilen olin kylppärissä kuivaamassa hiuksia ja yhtäkkiä valot sammuivat. No okei ajattelin, että lamppu sanoi sopimuksensa irti. No mies sitten päivällä viestitti ettei siinä lampussa ole mitään vikaa ja valo palaa normaalisti. Okei, no olen ehkä unenpöpperössä sekoillut jotain.... No tänä aamuna kesken suihkuhetken valot sammuivat taas. Kiva nousta kylpyammeesta, shampoot juuri hiuksiin levitettyinä ilman valoja kompastumatta, joten päätin pysyä paikoillani ja huuta , että "VALOT SAMMU TAAS". En siis edellisenä aamuna sekoillut sillä nyt valot olivat ihan oikeasti sammuneet. Onneksi toinen henkilökunnasta sai selvitettyä valojen sammumisen syyn. Eipä siihen ihan kauheasti tarvita sähkömiehen taitoja, sillä syy selvisi aika nopeasti....

 
Huh, on tää rankkaa! Tänäänkin piti herätä 5.45 vahtimaan noita ihmisiä, et ne ehtii töihin ja et siellä kylppärissä ei kupata ja lotrata sillä vedellä. Lähtis nyt vaan äkkiä niin saatais poikien kanssa rauhassa jatkaa unia.

 

...neiti on siis oppinut käyttämään valonkatkasijaa :) Kivaa!! Onhan se hienoa, että on kotona pieni vahti, ettei aamutoimet kestä liian kauaa, jotta töihin ehditään ajoissa. Vessa/kylppärireissu saa siis kestää Caleanan mukaan vajaat kaksi minuuttia ja sitten tulee valomerkki.

5 kommenttia:

  1. Ekologinen Caleana! Mitäs sitä nyt niin kauaa suihkussa pitääkään olla :)

    VastaaPoista
  2. Sähkölaskuissa kun säästää -jää rahaa enemmän kissannameihin;)

    VastaaPoista
  3. Haha, Caleana tö best! Opeta muillekin kissoille toi!

    VastaaPoista
  4. Haha, parempi kuin mikään vesimittari tai sähkönsäästökampanja. :D

    VastaaPoista
  5. ..kunhan ei vaa opi vielä säätämään lämpimänveden tuloa ;) Enkä edes epäile ettei oppisi :D

    VastaaPoista