keskiviikko 21. elokuuta 2013

Madotus ja punnitus

Tänään kotimatkalla poikettiin apteekissa ostamassa matolääkkeet kolmikolle. Aikaisemmin on ostettu Flubenolia, mutta tällä kertaa mukaan tarttui Mirrixiä.
 
 
Tahnan määrä osoittautui vaikeaksi antaa ilman punnitusta, sillä tietyn painoiselle kissalle pitää antaa tietty määrä matolääkettä. No ei auttanut kuin kaivaa henkilövaaka kaapista ja punnita ensin itsensä ja sitten ottaa kissa kainaloon ja uusia punnitus. Punnitustavasta johtuen painot saattavat hieman heitellä, mutta annetaan kolmikon itsensä kertoa painot:
 
 
Jerry

 
Painoin 4,8 kg. Mut hei mähän oon vanhin joten mun uskottavuushan menis jos oisin jonkun rimpulan painoinen!
 
 
Tomppa
 
Painoin 4,4 kg. Jäin vain vähän Jerryn painosta, mut ei se mua haittaa. Mitä te luulette, et paino voi olla kesän jälkeen, varsinkin kun oon viettänyt aikaa näin rennosti! Kesällä ei katota mitä suuhun laitetaan ja helteellä ei viitti jumpata.
 
 
Caleana
 
En kyllä yhtään tykkää, et mun paino kerrotaan julkisesti! En ois kyllä halunnu mitään tahnaa suuhuni, se ei ollu ees hyvää. Yritin kyllä laittaa vastaan, mutta isäntä sano, et nyt on pakko. Mut okei, painoin 3,4 kg eli kilon vähemmän kuin Tomppa. Mitäpä luulet painon olevan, kun syö esim. tän norsun...
 
 


4 kommenttia:

 1. Oikein hyvällä mallilla on kolmikon paino. Ja Miss Caleanan ei tarvitse yhtään ujostella painonsa kanssa.

  VastaaPoista
 2. Hui, että elefantin neito söis?! Näenkö teidät Rurokissa? Onko Caleana siellä hurmaamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret on neidolla luulot itsestään :) Ohjelmassa ei ole nyt näyttelyitä.

   Poista
 3. Meillä edessä sama operaatio, kun saatiin ne tarkat painot rokotuksen yhteydessä. Hyviä painoja teillä, meidän tylleröille voi mitään elefanttia tarjoilla - pullukat ;)

  VastaaPoista