lauantai 11. toukokuuta 2013

Uusi harrastus

Caleana kokeili tänään uutta harrastustaan ensimmäistä kertaa. Tämä uusi harrastus on nimeltään valjastelu. Neiti karkulainen puettiin Jerryn vanhoihin valjaisiin ja ovi avattiin. Yleensä tässä vaiheessa neidistä olisi näkynyt pelkkä hännänpää tai ei edes sitä, mutta valjailla taitaa olla aika monelle kissalle liikkumisen halvaannuttava vaikutus :)
 
Neiti vain kökötti eteisen matolla ottamalla askeltakaan "vapauteen". Pienen houkuttelun jälkeen läsähdettiin kyljelleen juuri oven ulkopuolelle jalat eivät tuntuneet toimivan lainkaan.
 
Ei muuta kuin neiti kainaloon ja kohti ulkoilmaa. Ulkona ei tuntunut valjaat enää yhtään häiritsevän. Olihan sitä paljon tekemistä; muurahaisten metsästystä, lehtien väijymistä, oksan järsimistä ja kiven kanssa matsailua. Uteliaana tutkittiin mitä eteen sattui. Kuvia ensimmäisestä tutkimusmatkasta ulkomaailmaan ei ole, sillä en uskaltanut hihnan ja avainten lisäksi ottaa muuta tavaraa mukaan. Aina ei voi tietää minkä kohtauksen neiti olisi mahdollisesti järjestänyt. Näin ekan kerran jälkeen voisin kuvitella, että Caleanasta saadaan ahkera ja reipas valjastelija :) Sen verran rohkea tyttö on!
 
Ulkoilun jälkeen majoituttiin partsille auringon ottoon.
 
Henkilökunta, palvelua kiitos! Voisin syödä päivällisen ulkona!
 

3 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa! Reipas pikkuneiti on lepohetkensä ansainnut:)

  VastaaPoista
 2. Valjashalvaus! Moista en kokenut, mut ulkona oleminen ... not my cup of tea. Me wanhat herrasmiehet tykätään lojua kotona takkatulen lämmössä. No vaikka ilman sitä takkatultakin, kunhan ei tartte lähtee kotoa.

  Te nuoret neidot olette ilmeisen erilaisia. Rohkeita ja semmosta kaikkee!

  VastaaPoista
 3. Rohkea Caleana! Kyllä tuon jälkeen ruuankin voi varmasti tilata ulos :)

  VastaaPoista