tiistai 26. helmikuuta 2013

Hei, me muutettiin!

Ja niin tuli aika tämän poppoon vaihtaa vähän maisemaa. Uusi koti on edelleen hyvin kissaystävällinen suurine lintuteeveineen. Täytyy myöntää, että asuntoa katsottiin juuri kissoja silmällä pitäen (lasitettu parveke oli oltava). Eivätkä maisemat ole yhtään hullummat. Korkeammalla asutaan kuin ennen, mutta etupihan kallio pitää huolen siitä, että lintuja voi bongailla melkein ikkunan korkeudelta.
Pakkauspuuhiin pääsivät kissat osallistumaan, mutta itse muuton ajaksi kolmikko suljettiin kylmäverisesti koppeihinsa (kissojen mielipide! Ihmisten mielestä loistava idea, ettei kaksitoista "ylimääräistä" jalkaa vilise jaloissa).Mä muutan sit tässä laatikossa! Muistakaa ottaa toi lamppu irti tuolta!

Yksi, kaksi, kolme..... kaikki on pakattu.

Tämä vitriini on teipattu ihan hyvin!

Mä varasin tän. Tähän laatikkoon ei sit mahdu enää muita!


Hei! Päästäänkö me jo pois?Prinsessa käytti laatikkoajan yksiössään hyvin hyödyksi!

Ensin vähän jumpataan ja sitten käydään pesulle
Vanhan asunnon loppusiivouksen aikana Caleana teki meille taas varsin Caleanamaisen tempun eli katoamisen....

Keittiöstä kuului miukumista, mutta neitiä ei näkynyt missään. Kaikki kaapit ja laatikot käytiin läpi, mutta tyhjiä olivat. Ääni tuntui kuuluvan roskakaapista, tyhjä! Missä ihmeessä kissa voi olla? Ou nou, ääni kuuluu kaappien alta!! Miten se sinne on päässyt? Tässä vaiheessa alkoi itku olla lähellä ja hikikarpalot nousta otsalle, sillä keittiön purkamiseen ja kissan pelastamiseen sokkelien takaa ei nyt vain yksin kertaisesti olisi aikaa. Caleanaa ei voisi myöskään "jättää" kummittelemaan keittiöön.....

Onneksi tajusin miten neiti on kaappien alle päässyt. Jääkaapin alla olevan kaapin takaosa on avonainen ilman kulkemisen vuoksi ja ilmeisesti juuri sopiva Caleanan tutkimusmatkalle. Neiti siellä napittikin ritilän takana. Ritilä saatiin onneksi ruuvattu auki ja karkulainen pelastettua. Onneksi ei tarvinnut alkaa purkamaan kaappeja ja suureksi onneksi neiti osasi tulla ritälän luokse.


Täällä ritilän takana sitä oltiinTäytyy nolona todeta, että taas jäätiin kakkoseksi Caleanan tempuissa! Miten sitä onkaan poikien kanssa "päästy" helpolla :)PS. Ensimmäinen näyttely on jo ihan kohta, ensi sunnuntaina! Tänään jos saisi laatikot purettua, niin huomenna voisi aloittaa henkisen valmentautumisen sunnuntaita varten.

19 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! :) Hienot näkymät parvekkeelta! :)

  VastaaPoista
 2. Huh, onneksi retki päättyi kuitenkin hyvin! Onnea uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Loistavasti valittu kissoja silmällä pitäen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Olisi varmasti ollut kissoille aika shokki (varsinkin Tompalle, joka vietti viime kesänä paljon aikaa parvekkeella) jos partsille ei niin vain enää pääsisi. Jotenkin ne verkkoviritelmät tuntuu aika heppoisilta, ainakin Caleanan kanssa......

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, tyhjennettäviä laatikoita ja nassakoita kyllä riittää.

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! Jostain syystä taidan ymmärtää erinomaisen hyvin tuon vaihtoehdon sulkea kissat muuton ajaksi. Ties mitä muuta draamaa olisi ilman tuota toimenpidettä saatu! Onneksi Caleana löytyi (taas). On aikamoinen neiti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo,ties mihin ton tytön kanssa vielä joutuu :) Pennun uteliaisuus ja Ocicatin luonne yhdistyy kyllä hienosti!

   Poista
 6. Onnea uuteen kotiin! Aivan loistavat näkymät ja tietenkin asunto valitaan kissoja ajatellen ;)

  Caleanan tempaukset on kyllä hauskoja luettavia, mutta ihan niin hauskaa ei kyllä ole siellä silloin kun ne tapahtuu. Meillä on Nilsson ehtymättömänä ideapankkina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kissoja pitää ajatella ;) Ihmisille riitti, että olisi hissi ettei tarvitse viidenteen kerrokseen kantaa kissanhiekkakasseja.

   Poista
 7. Onnea uuteen kotiin! Toivottavasti Caleana pysyy näköetäisyydellä edes näyttelyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin unta, että näyttelyyn menin kissan kanssa.... kotiin tulin ilman :( Toivottavasti uni ei enteile mitään kepposia Caleanan suunnalta :)

   Poista
 8. Huh neititäpläturkkihan osaa todellakin suunnitella dramaattiset lähtökuviot. Kissojen kanssa muutto on omanlaisensa kokemus ja jokaisen sellaisen jälkeen haluaa kyllä vetää henkeä kaikessa rauhassa ennen uutta erää. Nim. edellisestä muutosta tuli 25.helmikuuta vuosi. Ei ole ikävä sitä muuttokaaosta :D

  Onnittelut kuitenkin uuteen kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, meillä asustaa pieni draama queen. Tosin sitä ei kyllä itse neiti taida suunnitella, mutta meille ihmisille syntyy jäljittämispuuhista aina vähän ylimääräistä draamaa ja actionia :)

   Muuttaminen on ihan kivaa, kunhan sitä ei tee kovin usein.....

   Poista
 9. Tulin vain kertomaan, etten taida uskaltaa lähteä sinne kissanäyttelyyn ajelemaan...Toivottavasti näyttelette toistekin!

  VastaaPoista
 10. Joo ihan kauhea sää :( Caleana käyttäytyy niin hienosti, että varmaankin jatkoa seuraa :)

  VastaaPoista
 11. Ihan mahtavaa kekseliäisyyttä osoittava piilopaikka :) Kiva että aina henkilökunnalle järjestetään jotain ylimääräistä pähkinää purtavaksi ;)

  VastaaPoista