maanantai 26. marraskuuta 2012

Me


Kiitämme Trio MiuMauta sekä Herra Nilssonia kauniista tunnustuksesta. Terveisiä teille!!
 
 

Tunnustuksen saajan:


1. Pitää kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään


 
1. Tom ja Jerry ovat oikeasti kaksi animaatiohahmoa, joista Tom-kissa jahtaa Jerry nimistä hiirtä. Noh, meillä tämä parivaljakko on ihka eläviä kissoja. Tom kylläkin jahtaa aika usein Jerryä, mutta ei ruokailumerkeissä.
 
2. Toistaiseksi Jerry on Tomia isompi.
 
3. Jerry oli meidän perheen ensimmäinen kissa. Toisen kissan piti olla tyttö, mutta toisin kävi sillä ihastuimme Tarmo nimiseen pikku mieheen. Joten toisen kissan ollessa myös poika, ei nimen miettimiseen mennyt kovin paljon aikaa.... ;)
 
4. Jerry on sylissä viihtyvä lössykkä. Tom on vielä hieman tarkkaileva ja etäinen, mutta viihtyy kyllä seurassa. Tomppa löhöilee mielellään keittiön pöydällä ja odottaa hesarinlukijan rapsutuksia.
 
5. Jerry on utelias ja kaikissa kodin hommissa aina mukana. Tom on ymmärtänyt, että kissan ei kuulu tehdä mitään muuta, kuin kehrätä, laiskotella ja viettää rentoa elämää. Miksi pitäisi puuttua kotitöihin?
 
6. Molemmat ovat aika nirsoja ruuan suhteen. Onneksi molemmille maistuu kuitenkin sekä raksut että märkäruoka.
 
7. Jerryn lempileluja ovat mm. pussinsulkijat, hiuspampulat ja erilaiset huiskat. Tom taas tykkää värikkäsitä palloista (etenkin ns. nystyräpallot, jotka pomppivat), pikku hiiristä sekä Jerryn kiusaamisesta.
 
8. Pojat ovat toistensa parhaat ystävät, jota ilman ei voisi elää.
 
 
 
 
Pojat jakavat tunnustuksen eteenpäin kaikille blogiaan lukeville, joilla ei vielä tätä tunnustusta ole.

3 kommenttia: