keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Postia

Sain perjantaina kirjekuoren, joka oli paksu. Sen sisällä siis oli jotain muutakin kuin kirje. Avasin kuoren ja sisältä paljastui nämä.... hmm mielenkiintoista, mitähän näillä leluilla tehdään?
 
Kuka on kuvassa?

Avasin kortin ja totesinkin ettei se ollut tarkoitettu minulle vaan edellisviikon sankarille eli Jerrylle. Helmi ja Naukulan mammahan se oli postin lähettäjät. Todella kaunis kuva Helmistä, on neiti laittanut parastaan kuvaushetkellä :)

Etsä osaa lukea? Täällä lukee ihan selvästi, että hyvää synttäriä Jerrylle! 

Sankari riemuitsi lahjoistaan ja kantaa pötkylää ympäri asuntoa. Tomppa saa siihen joskus koskea, mutta se on Jerryn (niin hän on itse päättänyt, muilla ei ole asiaa).

Anna tänne se!


 
Muista sit kiittää mun puolesta näistä lahjoista!


Tompalle jäi Helmin kuvan ja kortin ihailu.

Moi, Helmi! Muistatko mua?

4 kommenttia:

 1. Ihan kuin Helmi voisi Tomppa-riiviötä unohtaa ;-D Ihana kuva ja mainio tuo Jerryn lelun omiminen!

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne Naukulan likat ovat kivoja kun synttärisankaria noin muistavat!

  VastaaPoista
 3. Hieman tuli myöhässä tämä lahja, mutta tulipa kuitenkin! Teillä näköjään Jerry osaa lukea :) Koska en ollut siitä varma, niin kortti oli osoitettu Jerryn mamille. Seuraavalla kerralla voi sitten laittaa Jerrylle itsellensä! Sen verran on Tompankin asennossa epäilevyyttä, että taitaa tunnistaa kuvan tätin. Täti ainakin aika ajoin tarkastaa Tompan piilot. Ettei vaan olisi takaisin tullut ;) Täti kun oli vallan järkyttynyt tuommoisesta nuoresta miehestä! Ihanaa, että veljekset löysivät toisensa!

  VastaaPoista
 4. Helmi on vissiin päättänyt antaa Tompalle anteeksi jotain, kuten olemassaolon... kun kerta oikein kortilla joo!

  VastaaPoista