tiistai 15. toukokuuta 2012

Huimapäät

Niin kovasti lupailin rakentaa kissoille itse hienon raapimispuun. Noh, eipä sitä saatu aikaiseksi. Hurineesien blogista löysin hienon kattoon asti ylettyvän kiipeilypuun. Päätin tilata Zooplussasta saman näköisen puun. Pakettia odotettiin kuumeisesti ja vihdoinkin se tuli viime viikon alkupuolella. En meinannut malttaa töissäkään istua, kun halusin päästä pojille kasaamaan puuta :) Kokoaminen kävi helposti ja varsinkin Jerry otti uuden kiipeilypuun riemulla vastaan. Tomppaa taisi aluksi vähän jännittää korkealle kiipeäminen, sillä puun mukana tullut leikkihiiri sai eniten huomiota. 
Tomppa: "Mäkin haluun tulla sinne pussiin!"
Jerry: "Tää on mun paikka, pysy sä siellä alimmalla tasolla, sintti!"


Illan mittaan käytiin kuitenkin taistelu yläpesän herruudesta ja niinhän siinä kävi, että huomattiin ettei puu pysy tarpeeksi tukevasti pystyssä (vaikka kuinka yritettiin kiristää) tämän vauhtikaksikon tuohutessa. Niinpä purimme puun pienemmäksi ja rakensimme lyhyemmän kiipeilypuun.

Aikansa leikkejä kesti sekin (noin tunnin verran) kunnes varsi meni poikki :( Ei auttanut muuta kuin heittää pari päivää vanha kiipeilypuu roskiin ja alkaa etsimään uutta kestävämpää taistelutannerta Ryhmä Rämälle. Olivat siinä pojat vähän ihmeissään, että mitäs nyt kun palikoita kasittiin jätesäkkiin.

Se hyvä puoli puussa oli, että molempien herrojen kynnet saivat kyllä kyytiä :)

5 kommenttia:

 1. Jaahas, olikohan teidänkin puu maanantaikappale? Täplätytöille kävi yhtä köpelösti:

  http://taplatytot.blogspot.com/2012/05/kalteva-torni.html

  VastaaPoista
 2. Minäkin ajattelin vinkittää, että palautetta zooplussalle menemään! Myrsky näköjään ehti ensin :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se joku sekunda versio oli.Onneksi muillakin on ollut samoja ongelmia ettei tartte omia nikkarointitaitoja epäillä;)

  VastaaPoista
 4. Kissapuu, joka ei kissoja kestä, on huono! Toivottavasti valitus menee perille.
  Toiset olisivat niin iloisesti leikkineet siellä!

  VastaaPoista
 5. Ai ei tarviikaan enää linkittää asiaan... no kerta kiellon päälle
  http://kulutusjuhla.fi/2012/05/zooplus-toimi-fiksusti/

  VastaaPoista