keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ikkunataidetta ja pahantekoa

Pojat päättivät tänään yhteistuumin tehdä taidetta. Alustana toimi huurtunut parvekelasi.

Mistä tietää, että pojat tekevät tuhmuuksia? Muutamana aamuna epäillykset ovat heränneet poikien luvattomista seikkailuista, kiitos Jerryn. Yleensä tämä pahan tekijä on yllätys yllätys pikkuherra. Jerryn ansiosta Tompan touhut tulevat aika helposti esille:) Tänäkin aamuna Jerry istui täysin liikkumatta keskellä olohuoneen lattiaa katse katonrajaan kiinnittyneenä. Vaikka Jerryä kutsui nimeltä ei viiksikarvakaan värähtänyt. Syy tähän selvisi kun havaitsimme, että Tomppa oli jollain ihmeellisellä tavalla päässyt kiipeämään kirjahyllyn päälle. Kyllä siinä piti torua kieli niin keskellä suuta, ettei syyllinen olisi pudottanut kaikkia hyllynkoristeita pakomatkansa aikana.

5 kommenttia:

 1. Ihanat uudet kuvat Jerrystä ja Tompasta! En ihmettele, että Tomppa kapuaa korkeuksiin tullakseen varmaan ryminällä alas (vrt nimikaima Alberto T.)suuurilla lumikenkätassuillaan. Tompalla on kuvassa vaikuttava rintavarustus, jotenkin tuli mieleen kaukaiselta 90-luvulta P-P Peteliuksen herra 47 ja herran mahtava rintapurje.

  VastaaPoista
 2. Pojat vaan leikkii... Minäkin huomasin heti uudet profiilikuvat. Tomapalla on suurensuuret korvat, ei sillä että niissä olisi mitään huomauttamista. Kokoero varmaankin tasaantuu kunhan Tomppa kasvaa, kerää hieman massaa lisää ja treenaa enemmän noita postauksessa kuvattu (alppi)lajeja.
  Molemmat ovat varsinaisia hurmureita!

  VastaaPoista
 3. Että sellaisia veijareita? :D Hienot sivukuvat, molemmat niin tärkeinä poseeraavat ♥

  VastaaPoista
 4. Veljekset keksii!
  Tosi upeat kuvat molemmista!
  Tompan etumus muistuttaa tosiaan herra 47:ää, joka laittoi Sirkku-paketin povitaskuunsa. Se oli aika piristävä herra!

  VastaaPoista
 5. Oijoi, miten valtavan komea kuva Tompasta tuossa sivupalkissa! Upea rintakehä ja kasvonpiirteet tulevat hienosti esille :)

  VastaaPoista