tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella!

Kyllä kesä on ihanaa, kun pääsee ulos seikkailemaan, nuuskimaan ja tutustumaan maailmaan tarkemmin (ikkunan takana vahtiminen alkaa jo vähän kyllästyttämään). Hinku ulos oli niin kova, että meinasin jopa itse karata makuhuoneen ikkunasta ulos :) Ikkuna oli jäänyt aivan vähän raolleen ja sain avattua sitä sen verran, että pääsin hyppäämään ikkunalaudalle.  Talonväki tuijotti telkkarista elokuvaa eikä aluksi huomannut tekosiani lainkaan. Ennen kuin päädyin itse tutustumaan maailmaan huomasi toinen talonväestä kauhuissaan olinpaikkani. Kaunista hieman paniikinomaista käskyä noudattaen päätin tulla ikkunalaudalta pois ja siitäkös talonväki oli helpottunut. Näin meidän kesken en ollut kyllä yksin lähdössä minnekään, vaikka joku niin saattoi luullakin....;)


Tuolta löytyy jotain mielenkiintoista
Olin juuri torkahtanut makoisille unille, kun elokuva loppui ja minut kutsuttiin ulos. Minulle laitettiin ne "ei niin miehekkäät" bling bling valjaat ja sitten menoksi. Onneksi sain sylikyydin ulos asti, sillä pelkään vähän kulkea kellarin ja pöyrävaraston kautta, koska siellä on niin kova meteli. Aluksi otin varovaisia askelia tosin jo tutuksi tulleella pihamaalla, mutta lopulta en enää jaksanut nuuskia samoja ruohoja vaan halusin pidemmälle. Kotiväki usutti minua tutustumaan uudelle nurmialueelle ja minä poikahan rohkaisin itseni ja otin askeleet kohti uusia tuoksuja. 


"Saanko mennä tänne"
Lopulta päädyin tutustumaan kotipihan aidan toiselle puolelle jopa sinne asti missä koiratkin tykkäävät lenkkeillä. Pariin puuhun piti myös tehdä tuttavuutta sen verran, että kokeilin kuinka kynsien teroittaminen onnistuu muuhuin kuin omaan raapimispuuhun.   
Tässä kuvassa piti tarkkailla kävelytiellä ohi menevää koiraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti