perjantai 27. helmikuuta 2015

Veturi ja perävaunu

Tomppa ja Caleana on tullut aina hyvin toimeen. Painimatsit ja toisen härnääminen sekä kaverin pesu on joka päivänen juttu, mutta nyt henkilökunta on kiinnittänyt huomiota erilaiseen yhteiseen hetkeen.







Tomppa vetää letkaa ja Caleana tyytyy peesaajan rooliin. Jos osaisin puhua kissan kieltä niin kysyisin mikä tässä on ideana.:)





torstai 19. helmikuuta 2015

Geeliä

Tänään aloitimme hammasgeelin käytön eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti. Tomppa siis sai pieniä nuhteita orastavasta ientulehduksesta, joten lääkitseminen aloitettiin tänään.

Poika kainaloon ja mömmöt suuhun. En nyt oikein tiedä mitä mieltä herra aineesta oli, mutta maiskuttelu kesti kauan. On se hyvä, että kaverit on hengessä mukana tai sitten liposkelu tarttuu kissasta toiseen kuin haukottelu ihmisillä ;)



 

tiistai 17. helmikuuta 2015

Tapaaminen

Kolmikolla oli tänään tapaaminen eläinlääkärin kanssa. Päivitettiin rokotukset ja tehtiin vuositarkistus. Lääkäri oli tosi mukava ja rento tyyppi. Kerranhan meille sattui varsinainen tiukkis. Hän ole meinaa aluksi sitä mieltä, että Tompan selän musta väri johtuu maalista..... niin siis tyyliin, että olisimme maalanneet sen....

"Mitenhän mulla on Tomppa semmonen fiilis ettei tässä olla huviajelulle lähdössä?"

Tämä lääkäri kehui Tompan punaista väriä eikä maininnut sanallakaan mustasta raidasta :)

Kaikki kolme saivat puhtaat paperit. Olivat myös oikein reippaita ja kilttejä. Piikki ei näyttänyt tuntuvan lainkaan. Tällä kertaa se tuikkastiin niskan sijasta vatsan löysään nahkaan. Lääkärin tarjoamiin herkkupaloihin ei kukaan tohtinut koskea. 

Mukavan kokoisen laskun lisäksi ( 185,80€, sis. rokotukset ja hammasgeeli) saimme Tompalle  mukaan Dentisept- hammasgeeliä hieman punoittavien ikenien vuoksi. Mitään hälyttävää ja pikaisia toimenpiteitä ei tarvita, mutta halusimme estää ettei punoitus pahene. 



Reissun jälkeen kotona köllöttelee kolme hieman uneliasta kissaa. 


maanantai 16. helmikuuta 2015

Hyviä uutisia!

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin Caleana osallistui Ocicat ry:n vuoden 2014 paras Ocicat kilpailuun kastraattinaaraiden sarjassa. Hetki sitten tuli oikein mieluisa sähköposti yhdistyksen sihteeriltä....

Meillä asustaa ihka oikea perintöprinsessa :)


Henkilökunta on onnesta sekaisin sillä hopeahan ei ole häpeä, vai mitä?

Itse prinsessa taitaa olla toista mieltä....

Ai sä herätit mut tommosen viestin takia!!!

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Täällä ollaan....

Meillä vietettiin sitten näköjään faceton ja blogiton tammikuu.... Kylläpäs se aika kului nopeasti! Ei hätää täällä on kolmikko ollut terveenä ja viettänyt normaalia kissa-arkea, nukuttu, syöty, leikitty ja riehuttu. "Se" on vieraillut aika ajoin lähinnä Caleanan ja Tompan toimesta. Normaalia siis sekin. Unohdettiin jouluna kertoa, että mamma uskaltautui ostamaan sen joulukuusen. Ei se kaatunut kuin pari kertaa, mutta koristeet saivat kyllä kyytiä hieman tiheämmin, kiitos Tompan ja Jerryn :)


Caleana osallistui vuoden 2014 paras Ocicat kisaan kastraattinaaraiden luokassa. Osallistuminen päättyi eilen, joten nyt sitä vain odotellaan tuloksia. Jännittävää!!




Tulevia näyttelyitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Huhtikuussa pidettävät Rurokin ja Turokin näyttelyt ovat suunnitteluasteella, todennäköisesti ainakin toiseen osallistutaan.


Kauppareissulta mukaan tarttui lelu. Arvelin, että höyhenet olisivat kiinnostavat, ja niinhän se oli. Tässä kolme eri tyyliä leikkiä. Tomappa ottaa rauhallisesti, Caleana saalistaa ilmasta ja Jerry iskee kunnolla hampailla.




Eipä ole perhosella enää höyheniä.