tiistai 17. helmikuuta 2015

Tapaaminen

Kolmikolla oli tänään tapaaminen eläinlääkärin kanssa. Päivitettiin rokotukset ja tehtiin vuositarkistus. Lääkäri oli tosi mukava ja rento tyyppi. Kerranhan meille sattui varsinainen tiukkis. Hän ole meinaa aluksi sitä mieltä, että Tompan selän musta väri johtuu maalista..... niin siis tyyliin, että olisimme maalanneet sen....

"Mitenhän mulla on Tomppa semmonen fiilis ettei tässä olla huviajelulle lähdössä?"

Tämä lääkäri kehui Tompan punaista väriä eikä maininnut sanallakaan mustasta raidasta :)

Kaikki kolme saivat puhtaat paperit. Olivat myös oikein reippaita ja kilttejä. Piikki ei näyttänyt tuntuvan lainkaan. Tällä kertaa se tuikkastiin niskan sijasta vatsan löysään nahkaan. Lääkärin tarjoamiin herkkupaloihin ei kukaan tohtinut koskea. 

Mukavan kokoisen laskun lisäksi ( 185,80€, sis. rokotukset ja hammasgeeli) saimme Tompalle  mukaan Dentisept- hammasgeeliä hieman punoittavien ikenien vuoksi. Mitään hälyttävää ja pikaisia toimenpiteitä ei tarvita, mutta halusimme estää ettei punoitus pahene. Reissun jälkeen kotona köllöttelee kolme hieman uneliasta kissaa. 


4 kommenttia:

 1. Reipasta porukkaa! Mitenkäs teillä tuo hampaidenpesu onnistuu? Täällä harjoitellaan edelleen....

  VastaaPoista
 2. Eihän se oikein onnistu niin kuin pitäisi. Caleana on varsinkin hyvin omapäinen tässäkin tapauksessa :)

  VastaaPoista
 3. Ottaapa Tomppa rennosti ekassa kuvassa ♥ Jerry vissiin yrittää murtautua ulos? :D On kyllä varsin mukavan kokoinen lasku! Kävittekö kissaklinikalla?

  VastaaPoista
 4. Ei käytiin ihan perus eläinlääkäriasemalla.

  VastaaPoista