tiistai 30. syyskuuta 2014

Lakkoilua

Aamut alkavat yleensä kahvittelulla. Tomppa osallistuu tähän puuhaan hyörimällä jaloissa ja kertomalla tarinoita. Tänään oli poikkeus. Poika makoili vaan kiipeilypuussa kiinnostumatta keittiön puuhiin. Alkoi huoli kasvaa... Lautasten kilinä tarkoittaa ruoka-aikaa, mutta tämäkään ei saanut miehessä mitään liikettä aikaan. Voi jestas onko meillä potilas! Nyt täytyy olla jokin vialla, kun ruoka ei maistu.

Piti tehdä testi. Ruokakuppi nenän alle, tapahtuuko mitään? Hetki tuoksuteltiin ja huulia liposkeltiin. Alkoihan se ruoka maistumaan :) Sai onneksi sairaustumisdiagnoosi kyytiä. 

Jäbä oli kai pienessä mielessään päättänyt, että nyt riitti Latzin syöminen ja lakossa ollaan kunnes jotain muuta ilmaantuu. Keittiöönkään ei raahauduta, kun siellä on kuitenkin tarjolla taas jotain pahaa sapuskaa. Henkilökunta tekikin yllärin ja antoi herkkua.

Mä olin tän aamun lakossa. Kissojen ammattiliiton mukaan pahan sapuskan tarjoilun aikana ei tarvitse eväänsä liikuttaa. 



sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Järjestelyapuri

Sunnuntai on viikonpäivistä se päivä, jolloin ehtii järjestellä mm. vaatekaappia. Viikolla tulee kiireessä kaivettua kaapista jotain päälle pantavaa ja viimeistään sunnuntaina kaappi on aivan mullin mallin.
 
 
Tätäkään hommaa ei tarvitse kissataloudessa tehdä yksin. Caleana päätti vähän auttaa ja järjestellä kaapin ylähyllyn oman mielensä mukaan. Löytyihän sitä kätköistä myös jotain mielenkiintoista. 
 
 
 
 
Naukulan Sulon tapaan meilläkin on villasukkafriikki :)
 


maanantai 1. syyskuuta 2014

Hups....unohdettiin!

Voihan järkytys! Henkilökunnalta pääsi unohtumaan Jerryn synttärit kokonaan! Herra täytti 4-vuotta viime maanantaina. Tätä törkeää unohdusta ollaan nyt yritetty lieventää herkuilla...



Kyllähän noi on mua nyt yrittänyt lahjoa.... vastalauseeksi oksensin herkkusapuskat takasin lautaselle...



Mikähän olisi sopiva rangaistus henkilökunnalle?