lauantai 31. elokuuta 2013

Lauantai 31.8.2013

Tänään tapahtui jotain niin historiallista, että siitä pitää ehdottomasti kirjoittaa blogiteksti.

Tänään nimittäin meiden arkajalka Tomppa uskalsi tulla ensimmäistä kertaa oma-aloitteisesti syliin, siis ei pelkästään hengailemaan selkä- tai käsinojalle vaan ihan syliin. Noh, eihän herra siinä kauaa ollut, mutta sain sentään ikuistettua tämän histotiallisen hetken :D



Tätä juhlistetaan extra herkuilla, hienoa Tomppa!!!! Olemme niin ylpeitä sinusta!!!

torstai 29. elokuuta 2013

Pissaliisa

Reilu viikkohan siinä ehti mennä edellisestä kiimasta. Maanantaina alkoi uudestaan. Valitus ja kiehnääminen jatkuu samaan malliin, mutta olemme riemuinneet ettei luvattomia boxin ulkopuolisia pissoja ole ollut... No niinhän me luultiin, että tällä kertaa niistä selvittäisiin.

Nurkat on syynätty tarkasti aamuin illoin ja lätäköitä ei ole havaittu. Niitä ei havaittu tänäänkään. Lähdin ihan normaalisti töihin, kävelin metrolle ja huristelin metrolla töihin pahaa aavistamatta mitä kohta huomaisin. Työpaikan ovella kaivoin kassista kulkukorttia ja havaitsin, että avaimet tuntuivat hieman tahmaisilta, noh ehkä mun vesipullo on vähän falskannu.... Hississä mietin, että ei mulla kyllä ole ollut juomapulloa mukana pitkään aikaan, joten se ei ole voinut kassiin kaatua. Työpisteelle päästyäni kaadoin kassin sisällön pöydälle ja kosteuden syytä ei tarvinnut kauaa enää miettiä. Kassiini oli aivan selvästi pissattu!!!! Haju ei ollut voimakas, jotta olisin huomannu asian esim. metrossa tai ainakin niin luulen.... jos joku muu haistoi niin mitäköhän sekin ajatteli.... 

Syyllistä ei kyllä tarvitse kauaa etsiä varsinkin kun tietää, että Kiima-Gimma on taas vauhdissa. Oliko ihan pakko tehdä tarpeet mamman kassiin Caleana??? 

Nyt nämä neidin merkkailuongelmat ja usein toistuvat kiimat on saanut aikaa sen, että otin luurin kauniiseen käteen ja varasin neidille ensi viikoksi ajan treffeille lääkärin kanssa. Se niistä mini Caleana haaveista, mutta leikkaus on hyvä sekä neidille itselleen että meille siivoojille....


En kyllä ala, kun mua aina syytetään! Ehkä se oli Tomppa tai sit Jerry, et sä nähny!

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Madotus ja punnitus

Tänään kotimatkalla poikettiin apteekissa ostamassa matolääkkeet kolmikolle. Aikaisemmin on ostettu Flubenolia, mutta tällä kertaa mukaan tarttui Mirrixiä.
 
 
Tahnan määrä osoittautui vaikeaksi antaa ilman punnitusta, sillä tietyn painoiselle kissalle pitää antaa tietty määrä matolääkettä. No ei auttanut kuin kaivaa henkilövaaka kaapista ja punnita ensin itsensä ja sitten ottaa kissa kainaloon ja uusia punnitus. Punnitustavasta johtuen painot saattavat hieman heitellä, mutta annetaan kolmikon itsensä kertoa painot:
 
 
Jerry

 
Painoin 4,8 kg. Mut hei mähän oon vanhin joten mun uskottavuushan menis jos oisin jonkun rimpulan painoinen!
 
 
Tomppa
 
Painoin 4,4 kg. Jäin vain vähän Jerryn painosta, mut ei se mua haittaa. Mitä te luulette, et paino voi olla kesän jälkeen, varsinkin kun oon viettänyt aikaa näin rennosti! Kesällä ei katota mitä suuhun laitetaan ja helteellä ei viitti jumpata.
 
 
Caleana
 
En kyllä yhtään tykkää, et mun paino kerrotaan julkisesti! En ois kyllä halunnu mitään tahnaa suuhuni, se ei ollu ees hyvää. Yritin kyllä laittaa vastaan, mutta isäntä sano, et nyt on pakko. Mut okei, painoin 3,4 kg eli kilon vähemmän kuin Tomppa. Mitäpä luulet painon olevan, kun syö esim. tän norsun...
 
 


maanantai 12. elokuuta 2013

Miss Räpätäti

Tovihan siitä ehti vierähtääkin eli neidin edellisestä kiimasta. Edellisiin kiimoihin verrattuna nyt ollaan kyllä ihan nro. 1 tasolla. Sulhaskandidaatin huutelu on kyllä todella kovaa ja valitus puuttuvasta sulhasesta vielä kovempi. Edellisillä kerroilla oli havaittavissa vain kiehnäystä ja pientä valitusta, mutta nyt mennään joka osa-alueella potenssin viisi. Vessakin on ainakin kerran muuttanut paikkaa tv-tason taakse,arg!

Jerryä ei neidin kosiskelut kiinnosta pientä korvan nuolaisua enempää, mutta Tomppa raasu yrittää olla talon mies. Kissakoulun biologian tunneilla herra on ilmeisesti nukkunut sillä taidot on ihan pikkusen hakoteillä, mutta eikös se ajatus ole tärkeämpi ;)



Kuva ajalta jolloin neiti oli "normaali" ..... tai no vähän rauhallisempi

maanantai 5. elokuuta 2013

Viiksiskaba

Meidän kolmikosta valittiin Tomppa osallistumaan Naukulan Helmin viiksihaasteeseen.





Hieman huonosti viikset tosin erottuvat, mutta kyllä ne aika miehiset on :)


Pitää myös vähän hehkuttaa poikaa muutenkin, sillä herra on alkanut ottamaan lähempää kontaktia meihin ihmisiin :) Enää ei tartte niin varoen rapsutella vaan herra jopa tulee itse kiehnäämään ja hakemaan hellyyttä. Syliin ei kyllä tulla vahingossakaan vieläkään. Ihanaa miten meidän pienestä säikkyliinistä on kasvamassa hellyyden kipeä kolli.