keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Putkeen meni

Olemme saaneet nauttia helteisestä säästä tänä kesänä. Välillä tukalaa olotilaa on ollut kiva viilentää ilmastointilaitteen avulla. Ilmastointilaitteesta ei kissat ole juurikaan päässeet nauttimaan (muuta kuin  laitteen kovan äänen verran) sillä ilmastointilaitteen poistoputki on pitänyt laittaa ikkunasta ulos (kissat ja avonainen ikkuna ei ole hyvä yhdistelmä), jotta laitteesta olisi ollut jotain hyötyä. Huoltotoimenpiteisiin kissatkin sitten saivat osallistua. Pojat tyytyivät katselemaan ja haistelemaan tuota kummaa laitetta, mutta Caleana päätti tutustua laitteeseen vähän syvemmin. Neitimäiseen tyyliin Caleana teki ns. katoamistemput. Hetken ihmettelimme mihin neiti oli hävinnyt ja eikö tämä muka olisi kiinnostunut poikien lailla huoltotoimista. No eipä mennyt kovin kauaa kun kuulimme kynsien raapimista ja poistoputki heilui oudosti. Neiti oli päättänyt tutkia laitetta vähän syvemmältä änkeämällä putken sisään.

Pojat eivät koskaan ole moista seikkailua kokeilleet, mutta on se hyvä kun yksi kissoista kokeilee rajojaan :)

Missä se tyttö nyt on?

Mä löysin sut!! Pääset sä pois sieltä?



 



No mitä? Kyllähän te tiedätte, et mä oon tämmönen pieni, siro ja hyvin utelias tapaus!!

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Herättäjä

Ocicat on energinen rotu... joo se on kyllä huomattu, kiitos pikku prinsessan :) Eikä siinä energisyydessä mitään vikaa ole, mutta onko sen purkauduttava.....


Herättäjä, ai mä vai? Nyt kyllä puhut puppua!


....tässä muutamana aamuna noin neljän maissa neiti on järjestänyt ravishow riehumalla ympäri kämppää. Meidän lisäksemme luultavasti alakertakin kiittää aamuherätyksestä. Mikäli tämä ravi ei vielä saa ihmisiä hereille niin sitten on hyvä alkaa raapimaan ja pamauttamaan kaappien ovia sekä raivoamaan kaikille vastaantuleville leluille. Vessassakin käydään reihumassa mm. kaivamalla hiekkaa lattialle. Ovien paukuttelua pyrimme välttämään teippaamaalla ovet ns. jeesusteipillä kiinni. Teippauksista huolimatta neiti on lähes saanut itsensä ängettyä sisälle. Mikäli sisälle ei pääse niin onhan se kiva raivota oville ja ottaa spurtteja raivostuneena.

Eipä tässä muuten avauduttaisi, mutta työrytmiin olisi päästävä taas loman jälkeen. Niin pitkälle pitäisi saada aamulla unta kuin mahdollista, mutta eräs pieni tirriäinen on eri mieltä ;) 

Yllättävää, että neiti alkaa sitten kiltisti nukkumaan kun kotiväki on ensin herätetty ja saatu raivon partaalle.....   

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kumpi?

Pojat ovat prinsessoineet viime aikoina enemmän kuin prinsessa itse.
 
 
Kumpi on äijempi prinsessa?
 
 
 

 
 
 Peti on sijoitettu makuhuoneen lipaston päälle, jottei herrasväen tarvitse uniaan lattialla ottaa. Noh, Caleanan mielestä tämä ei ole hyvä idea, sillä peti on harvasen kerta pökätty lattialle.
 
 
Pitäisiköhän Caleanalle hankkia tämä prinssi- peti, kun pojat ovat vallanneet vaaleanpunaisen ihanuuden?
kuva: Zooplus
 


keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Hieman suuremmat kaverit

Viimeksi raportoin Caleanan pienen pienestä kaverista. Tällä kertaa kaverit ovat hieman suurempia. Pojat eivät aina jostain syystä jaksa pikku tirriäisen touhuja ja laukkakisoja, joten neiti joutuu turvautumaan sijaiskavereihin. Nämä angry birdsit on saanut Caleanan käsittelyssä ennenkin kyytiä, mutta toistaiseksi ovat pysyneet ehjinä.
 

Käykö jos mä eka leikin tän keltaisen kanssa?
 
 
Isken kiinni sun sulkiin

Hyi, susta tuli jotain karvoja kieleen!


Nyt isken hampaani ja tassuni sun otsaan


Ok, nyt on sun vuoro. Keltainen tipu on hoideltu.

Miltähän nokka maistuu?

Kuka puuttuu kuvasta? Hahaa... nyt te luulette, että mä söin sen..... No en syöny, tiputin vaan lattialle kun tää keltainen on mun mielestä kivempi väri.

Eräänä aamuna huomasin, että joku oli kiipeillyt olohuoneen hyllyyn ja käynyt pudottamassa mini birdsit lattialle. Miten ne on onnistuttu tiputtamaan noin hienoon riviin? Liekö neiti järjestänyt armeijansa isku valmiuteen?
 
 




keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pienen pieni kaveri

Neiti kunnostautui tänään kärpäsen metsästyksessä. Pieni kärpänen oli kuitenkin vaikea metsästettävä, joten muutama aneleva pyyntökin  piti päästää...
 
Hmm.... mikäs tuolla menee?
Nyt pitää olla varoivainen, ettei noi muut nää mun uutta frendiä....


Hitsi, nyt se  lensi tonne ylös.

Kyllä mä jaksan istua ja odottaa, et sä tuut lähemmäks.

Voi ei, nyt se meni tonne toiseen nurkkaan.... hei kaveri oota!



Suomennos= "Hei kaveri, leikkisit nyt mun kaa! Mä en aina jaksais leikkiä vaan noitten poikien kanssa!"