lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kesäterveiset


Iloksemme ilmoitamme, että Tom Alberto Tomppa on siirtynyt pikku pojasta isojen poikien joukkoon. Tomppa on siis juhlinut kaikessa hiljaisuudessa 1 wee synttäreitä. Kesälomista johtuen juhlat on pidetty vain perhepiirissä. Vastaanotto järjestetään myöhemmin, mikäli herra niin päättää :) Oikeasta syntymäpäivästä ei ole tarkkaa tietoa, joten olemme päättänyt nimetä koko kesäkuun syntymäpäiväkuukaudeksi.


Aamusta lähtien lintutv lähetti ohjelmaa. Tarkkanäköiset saattavat jopa erottaa kuvasta sarjan päähenkilön.

Mikähän tuollakin menee?



Hei, kaveri! Pääsenkö minäkin sinne ylös?


Pienen matsin jälkeen molemmille pojille löytyi oma nurkka ylähyllyltä.


Kaksin tämä vahtiminen hoituu helposti.

torstai 14. kesäkuuta 2012

Ei niin kivaa......

Tänään on ihana ilma, onko se kesä vihdoinkin tullut?



Luulen että kaikki muut paitsi Tomppa on sitä mieltä, että tänään on kiva päivä..... Pikkumies joutui tekemään visiitin lääkärintädin hoiviin. Kotikonstit eivät enää riittäneet silmän hoitoon ja ammattiapua oli saatava.

Tämä kopassa olo ei kyllä tiedä hyvää....


Tompan mielestä kotihoito olisi ollut ihan riittävä. Eläinlääkäriaseman odotustila ja autossa mukana matkustaneet saivat kyllä selville mitä mieltä Tomppa on matkasta...  ja raivonpuuskat meinasivat kaataa koko kantolaatikon ja valitus oli kieltämättä korvia raastavaa. Mitä tapahtuikaan hoitohuoneessa? Meidän raivopäisestä kollista suli lääkäritädin sylissä varsinainen mammanpoika. Lääkärikin ihmetteli miten rauhallinen potilas hänellä oli, päätä sai käännellä ja silmiä tutkia kaikessa rauhassa.

Diagnoosiksi saatiin oikean silmän sidekalvojen tulehdus. 10 päivää 4 kertaa vuorokaudessa pitäisi saada kotikonstein kaverin silmään yksi tippa, helpommin sanottu kuin tehty:) Kiltistä mammanpojasta kuoriutui jälleen kotimatkalla vanha kunnon Tomppa ja tuli kyllä varsin hyvin selväksi ettei matka ollut lainkaan mieluisa.

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kesäloma vol. 1

Täällä on hyvä katsella maisemia ja ottaa aurinkoa

Kauan odotettu kesäloma numero yksi koitti touku-kesäkuun vaihteessa. Lomaa odotti innolla sillä tiedossa oli matka Budapestiin. Haikeaa oli tietenkin jättää vauhtikaksikko kotiin kokonaiseksi viikoksi, mutta luulen että kaverukset eivät laittaneet olleenkaan pahakseen, että pääsivät meistä edes hetkeksi eroon :). Loma oli siis tiedossa myös karvakasikolle. Tosin heidän lomansa kului kotosalla tutussa ympäristössä ja palvelu pelasi sillä hoitajat tulivat paikanpäälle asustamaan ja pitämään tarvittavaa kuria:)
Hei menkää nyt jo! Kyllä me pojat pärjätään!




Ikävää piti käydä helpottamassa paikallisessa eläintarhassa. Oli kyllä hieno paikka ja kaunis nähtävyys kokonaisuudessaan.

Tätä kaveria ei voi ottaa syliin ja  halia


Piti pari kertaa hieraista silmiää, että onko se Tomppa nukkumassa :) Korvat ovat kyllä ehkä hieman liian suuret meidän pojalle. Välillä Tompalla ei taida olla korvia olleenkaan, kun kiellot ja käskyt eivät tunnu menevän perille :D