sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Elämää sunnuntaipäivänä


Aikuisilla on leffapäivä meneillään, niin poitsut päättivät majoittua kylpyhuoneen lämpöön ja rauhaan läheisissä ja lämpimissä merkeissä!  :)

torstai 24. marraskuuta 2011

Sleepypod

Pojat saivat tänään uuden sängyn / kantokassin. Jerry ei moisista sängyistä ole ennen välittänyt (lähinnä niissä on käyty pissalla), joten nähtäväksi jää miten käy tämän uuden kapistuksen kanssa. Innokkaasti kaverukset kuitenkin sleepypodiin tutustuivat. Kopan saa lämmitettyä, joten automatkatkin (etenkin talvisin) sujuvat luksusolosuhteissa :)



" Mä en kyllä ala jos tässä laatikossa on toi kissa mukana"


Tomppa rohkeni ensin koppaan.


lauantai 19. marraskuuta 2011

Tompan päiväunet

Herkullisen aterian ja päivän leikkien jälkeen Tomppa päätti ottaa nokoset. Tiedä häntä mitä unta pikkuherra näki, sillä takajalat tekivät silloin tällöin selvää potkuliikettä :)



Huomenna olisi tarkoitus jättää pojat kotiin ja lähteä katsomaan muita kissoja eteläisen rotukissayhdistyksen järjestämään kissanäyttelyyn Ed-stadionille. Joissakin näyttelyissä on jo tullut käytyä ja aina matkasta on tarttunut pieniä tuliaisia kotiin karvakaverille. Pojat ovat olleet sen verran kilttejä, että eiköhän sitä taas jotain pientä osteta.

torstai 17. marraskuuta 2011

Kuulumisia

Lähes viikko on vierähtänyt edellisestä viestistä, mutta se ei tarkoita etteikö mitään olisi tapahtunt. Kasvit ovat saaneet olla rauhassa, mutta vauhdista ei ole tingitty. Tomppa juttelee edelleen paljon. Välillä tuntuu, että kommentoitavaa ja tarinoita pikkumiehellä riittää nuoresta iästä huolimatta.

Ruokailu hoidetaan kiltisti vieretysten. Tomppa ei vain millään malttaisi keskittyä omaan ruokakuppiinsa vaan kaverilla tuntuu olevan aina parempaa ruokaa. Jerry antaa kiltisti kaverille tilaa ja siirtyy vastaavasti Tompan kulholle. Seurauksena tästä ison miehen maha on ilmaissut tyytymättömyydestään penturuokaan ja maha on siis ollut sekaisin. Tomppan masu sen sijaan on voinut hyvin. Selvästi huolissaan ja ehkä jopa myötätuntoa osoittaen Tomppa osallistuu kaverin vessareissuihin olemalla tukena ja vessan katolla tilannetta vahtien.

Tomppa on saanut hyvän vastaanoton uudessa kodissaan ja kohtahan pikkumies on asustanut kanssamme jo kaksi viikkoa. Jerry on antanut kiltisti lelunsa pikkukaverin leikkeihin, samassa vessassa asioidaan (vaikka molemmilla olisi omansa), ruokalautasetkin ovat vierekkän ja yöt vietetään yhdessä lähekkäin.

Tietokonetuoli on edelleen Jerryn valtakunta, johon Tompalla ei vielä ainakaan ole asiaa (asia on tehty harvinaisen selväksi). Pitäähän pomolla olla oma tuolinsa :)

Tämä on minun, sintillä ei ole tänne asiaa

Yksi ihana asia on mainittava, että Tomppa alkaa jo olla sinut kotiväenkin kanssa. Poikaa on nyt paljon helponpi lähestyä ja sylissäkin on pikkumies päässyt istumaan (tosin vielä huomaa ettei sylissä olo ole pojalle tuttua). Hiljaa hyvää tulee ja kohta varmaan on kissa molemmilla polvilla istumassa.

Mitä isot edellä sitä pienet perässä:) Ilman kiiluvia silmiä maastoutuminen olisi lähes täydellinen.
Uskaltaako täältä hypätä


Eilen tehtiin Zooplussasta pojille joululahjatilaus. Leluja ja herkkuja olisi pukinkontista tulossa.

perjantai 11. marraskuuta 2011

Helinää helskettä, vilinää vilskettä pienten poikien

Yöllä kuului kolinaa. Tiedettiin ketkä olivat asialla. Aamulla paljastui kolinan syy. Jerryn hortonomin taidot on kyllä jo aiemmin huomattu. Jos jokin kasvi ei miellytä sen mullat käydään kaapimassa pois tai jos ruukku oikein ärsyttää se viskataan tavalla tai toisella lattialle. On mukava huomata, että Tompalla on myös samaisia hortonomin viettejä.



Yöllä pojat tutustuivat myös kirjahyllyn saloihin. Pojat olivat tutkineet suurella mielenkiinnolla  matkaopas-hyllyä. Liekö kaverusten aikeena lähteä lomalle Istanbuliin, kun juuri kyseiseen kirjaan oli tehty lähempää tuttavuutta.

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kahden kerroksen väkeä



Jerry nukkuu "pomon" elein omalla vanhalla paikallaan. Tomppa on ottanut kiltisti oman nurkkauksensa. Tässä on hyvä ottaa päikkärit ja  yöunet.


tiistai 8. marraskuuta 2011

Leppoisaa laiskottelua

Pojat ovat ottaneet tänään rennosti. Sohvalla on makoiltu ja otettu pitkiä päiväunia. Ruoka maistuu pikkukaverille edelleen hyvin. Molemmilla on omat ruokakupit, mutta Tompan mielestä kaverin ruoka näyttää ja maistuu paremmalta :) Sama ruoka-alusta kelpaa molemmille pojille. Jerry antaa kiltisti pikkuiselle tilaa.

Makkari, keittiö, vessa, olohuoneakselilla pitäisi välillä olla liikennevalot, jotta kotiväkikin pääsisi kulkemaan huoneesta toiseen.  Illan mittaan kavereilla alkaa virtaa taas sen verran löytymään, että jalkoihin tässä meinaa jäädä.

Tomppa ei vielä ihan sinut ole meidän aikuisten kanssa, mutta Jerryn kanssa kiehnätään.

Tomppa lähettää paljon terveisin Naukulaan:)

Sunnuntain poseeraus

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Poitsut on päikkäreillä parhaillaan, kun niin paljon ehtivät jo päivän mittaan leikkiä keskenään. Jerry jahtaa Tomia kuin hai laivaa ja sitten vähän aina painitaan jahtauksen päätteeksi. :) Ja Tomhan lyö vaan lisää pökköä pesään ja "kiusaa" Jerryä haastamalla sitä uuteen painimatsiin, jos Jerry lähtee hetkeksi pois. Tämä kertoo kyllä aika paljon. :) Jerry tykkää ottaa Tomia niskasta kiinni ja Tom vaan mielellään antautuu Jerrylle. Mitään sähinää/murinaa ei ole kuulunut sitten eilisillan.

Aamuyöstä alkoi jo kova miukuminen Tomilla omassa huoneessaan ja Jerry vastasi siihen kyllä samalla tavalla. Halusivat varmasti kovasti nähdä jo silloin toisensa ja päivän aikana sitä on nyt niin tutustuttu, että koko koti on jo käytössä. Katsotaan nyt illan mittaan sitten kuinka yön osalta mennään, että mennäänkö koko kodissa kummankin osalta, vai ottaako Tom vielä yöksi oman huoneensa käyttöön. Illan temmellykset ratkaisee sen sitten. :)
Pikkumies on kotiutunut ällistyttävän nopeasti. Ruokahalu on loistava, Jerry ei ole koskaan syönyt ruokaansa yhtä antaumuksella kuin tämä pikkumies :) Lautanen oli siis kerralla tyhjä! Eilen illalla tutustuminen oli etäistä, tai Jerry olisi jo halunnut lähempää tuttavuutta,mutta Tomppa murisi jos liian lähelle yritettiin:) Sähinää ei ole kuulunut. Tulokas sai nukkua rauhassa omassa huoneessaan ja tänään on aloitettu hiljalleen lähempi tutustuttaminen. Pikkumies oli jo heti aamusta leikkisä, utelias ja paljon tuntuu olevan herralla asiaa kerrottavana. Kummallakin pojalla on oma vessa, mutta tällä hetkellä yksi laatikko on vain käytössä. Täällä leikitään ja painitaan jo :) Vauhtia on ollut sen verran, että kameralla ei ole pysynyt perässä :) Saa nähdä luovuttaako Jerry talon herruuden uudelle tulokkaalle.


Tämä samainen teksti on ollut luettavissa myös Naukulan sivuilla.

lauantai 5. marraskuuta 2011

Uusi tulokas ja kauan odotettu kaveri!

Tänään se sitten viimein tapahtui Jerry sai ikioman kaverin "pikkuveljen" :)

Kaveri on pieni, suloinen ja reipas pikkumies. Tulokas nimettiin Tomiksi, näin tuttavallisemmin Tompaksi. Talossa siis vilistää parivaljakko nimeltä Tom & Jerry :)

Nyt on siis tasapuolisuuden nimissä muutettava tämän blogin nimi Jerryn blogista Tom & Jerry - kissakaverukset.